Kilpataso


GENIES  2003 syntyneet ja vanhemmat

Genies on naisten b-tason joukkue, joka koostuu yli 15-vuotiaista erittäin motivoituneista ja lahjakkaista nuorista naisista. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa. Tavoitteena on hioa cheerleadingin perustaidot kuntoon, samalla harjoitellen a-tason stuntteja ja pyramideja, hyvää joukkuehenkeä ja hauskanpitoa unohtamatta, sillä joukkue kilpailee naisten SM-sarjassa. Joukkueeseen noustaan yhteisvalintojen kautta (joulukuu).

Valmentajat:
genies@goldenspirit.fi

Vilma Heiskanen
Emmi Lindgren
Sini Lahti
Emma Nederström

SPARKS  2004 syntyneet ja vanhemmat

Sparks on aikuisten edistyneet-tason joukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa. Harjoituksissa hiotaan cheerleadingin perustaitoja sekä opetellaan uusia vaativampia taitoja. Joukkue kilpailee pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa edistyneet-tason kisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muissa avoimissa sarjoissa.
Taitojen karttuessa harrastajat osallistuvat aikuisten yhteisvalintoihin (joulukuu).

Valmentajat:
sparks@goldenspirit.fi

Veera Lindh
Janette Malmsten

 

SAINTS  2003-2007 syntyneet

Saints on junioreiden level 4 tasolla kisaava joukkue, joka koostuu yli 12-vuotiaista erittäin motivoituneista ja lahjakkaista urheilijoista. Joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa Töölön kisahallilla ja Pasilassa, sekä leireilee kerran kuussa päiväleirin muodossa. Joukkue kilpailee kansallisella tasolla, sekä myös mahdollisesti kansainvälisissä kisoissa. Joukkueeseen on mahdollista nousta joukkuevalinnoissa.

Otathan seurantaan instagramissa: @gssaints

Valmentajat:
saints@goldenspirit.fi

Annika Lahti
Milla Vitali
Jenna Björk
Vilma Vuorela
Elina Piispanen

MELIDS  2003-2007 syntyneet

Melids on junioreiden kilpatason joukkue, joka koostuu yli 12-vuotiaista motivoituneista ja lahjakkaista urheilijoista. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa. Tavoitteena hallita cheerleadingin perustaidot, oppia uusia vaikeampia taitoja ja tutustuttaa harrastajat kilpatason urheilijan elämäntapoihin, hauskanpitoa unohtamatta. Joukkue kilpailee pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa. Joukkueeseen mahdollista hakea yhteisten joukkuevalintojen kautta.

Melids treenaa kolmesti viikossa Pikku huopalahdessa ja Pasilassa.

Valmentajat:
melids@goldenspirit.fi

Emma Nederström
Jessica Pyöriä
Noora Tirkkonen
Ninni Kauppinen
Tilly Thureson

 

SPRITES  2003-2007 syntyneet

Sprites on 12-15-vuotiaiden eli junioreiden keskitason kilpajoukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa ja kilpailee noin 3-4 kertaa vuodessa pääsääntöisesti level 2-sarjassa. Taitojen karttuessa harrastajat siirtyvät aikuisten Pegasi-joukkueeseen, tai voivat myös osallistua junioreiden ja aikuisten yhteisvalintoihin.

Sprites treenaa kolmesti viikossa Pasilassa ja Töölön kisahallilla.

Valmentajat:
sprites@goldenspirit.fi

Milla Vitali
Hannah Falk
Viivi Pasanen
Minttu Pelin

SPELLBINDERS  2007-2010 syntyneet

Spellbinders on minien level 3 joukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa. Harjoituksissa hiotaan cheerleadingin perustaitoja sekä opetellaan uusia vaativampia taitoja. Joukkue kilpailee 2-4 kertaa vuodessa.

Keväällä 2020 joukkue treenaa kolmesti viikossa Skillz Gymillä, Pasilassa ja Töölön kisahallilla.

Valmentajat:
spellbinders@goldenspirit.fi

Annika Ahlstedt
Titti Heilakka
Laura Pohjalainen
Ronja Väänänen

PIXIES 2007-2010 syntyneet

Pixies on minien kilpatason-joukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa cheerleadingin lajitaitoja lisäksi uusia vaativampia taitoja. Joukkue kilpailee pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa ja lisäksi mahdollisuuksien mukaan myös järjestettävissä aluekilpailuissa. Joukkueeseen haetaan mukaan kerran vuodessa joukkuevalinnoissa joulukuussa. Taitojen karttuessa harrastajat siirtyvät junioreiden Sprites-joukkueeseen, tai voivat myös osallistua minien ja junioreiden joukkuevalintoihin.

Pixies treenaa kolmesti viikossa Pasilassa.

Valmentajat:
pixies@goldenspirit.fi

Hanna Kärkkäinen
Sofia Salonen
Aino Kaasalainen
Minea Nupponen
Nicol Potrykus