Kilpataso


GENIES  2005 syntyneet ja vanhemmat

Genies Golden Spiritin level 5/6 naisten b-tason joukkue, joka koostuu yli 15-vuotiaista erittäin motivoituneista ja lahjakkaista nuorista naisista. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa. Tavoitteena on hioa cheerleadingin perustaidot kuntoon, samalla harjoitellen a-tason stuntteja ja pyramideja, hyvää joukkuehenkeä ja hauskanpitoa unohtamatta, sillä joukkue kilpailee naisten SM-sarjassa. Joukkueeseen noustaan yhteisvalintojen kautta.

Valmentajat:
genies@goldenspirit.fi

Emma Nederström
Roosa Pulkkanen
Emmi Lindgren
Vilma Heiskanen
Anni Seppänen

SPARKS  2005 syntyneet ja vanhemmat

Sparks on aikuisten level 5 tason joukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa. Harjoituksissa hiotaan cheerleadingin perustaitoja sekä opetellaan uusia vaativampia taitoja. Joukkue kilpailee pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa.
Taitojen karttuessa harrastajat osallistuvat aikuisten yhteisvalintoihin.

Valmentajat:
sparks@goldenspirit.fi

Netta Malmsten
Veera Lindh
Eeva Saarinen
Julia Teräs

SAINTS  2006-2009 syntyneet

Saints on junioreiden level 4 tasolla kisaava joukkue, joka koostuu yli 12-vuotiaista erittäin motivoituneista ja lahjakkaista urheilijoista. Joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa sekä leireilee kerran kuussa päiväleirin muodossa. Joukkue kilpailee kansallisella tasolla, sekä myös mahdollisesti kansainvälisissä kisoissa. Joukkueeseen on mahdollista nousta joukkuevalinnoissa.

Otathan seurantaan instagramissa: @gssaints

Valmentajat:
saints@goldenspirit.fi

Elina Piispanen
Milla Vitali
Jenna Björk
Annika Lahti
Vilma Vuorela

MELIDS  2006-2009 syntyneet

Melids on junioreiden level 3 tason joukkue, joka koostuu yli 12-vuotiaista motivoituneista ja lahjakkaista urheilijoista. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa. Tavoitteena hallita cheerleadingin perustaidot, oppia uusia vaikeampia taitoja ja tutustuttaa harrastajat kilpatason urheilijan elämäntapoihin, hauskanpitoa unohtamatta. Joukkue kilpailee pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa. Joukkueeseen mahdollista hakea yhteisten joukkuevalintojen kautta.

Valmentajat:
melids@goldenspirit.fi

Elina Piispanen
Jenna Dahlström
Hanna Flink
Daniela Holmberg
Siiri Hakola

SPRITES  2006-2009 syntyneet

Sprites on junioreiden level 2 tason joukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa ja kilpailee noin 3-4 kertaa vuodessa. Taitojen karttuessa harrastajat siirtyvät aikuisten Pegasi-joukkueeseen, tai voivat myös osallistua junioreiden ja aikuisten yhteisvalintoihin.

Valmentajat:
sprites@goldenspirit.fi

Milla Vitali
Hannah Falk
Viivi Pasanen
Minttu Pelin

SPELLBINDERS  2009-2011 syntyneet

Spellbinders on minien level 3 joukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa. Harjoituksissa hiotaan cheerleadingin perustaitoja sekä opetellaan uusia vaativampia lajitaitoja. Joukkue kilpailee 2-4 kertaa vuodessa.

Valmentajat:
spellbinders@goldenspirit.fi

Annika Ahlstedt
Laura Pohjalainen
Nelly Korhonen
Ninni Kauppinen
Titti Heilakka

PIXIES 2009-2011 syntyneet

Pixies on minien level 2 joukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa cheerleadingin lajitaitoja lisäksi uusia vaativampia taitoja. Joukkue kilpailee pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa ja lisäksi mahdollisuuksien mukaan myös järjestettävissä aluekilpailuissa. Joukkueeseen haetaan mukaan kerran vuodessa joukkuevalinnoissa. Taitojen karttuessa harrastajat siirtyvät junioreiden Sprites-joukkueeseen, tai voivat myös osallistua minien ja junioreiden joukkuevalintoihin.

Valmentajat:
pixies@goldenspirit.fi

Aino Kaasalainen
Nicol Potrykus
Sofia Salonen
Karla Wilska