Kilpataso


GENIES  2003 syntyneet ja vanhemmat

Genies on naisten b-tason joukkue, joka koostuu yli 15-vuotiaista erittäin motivoituneista ja lahjakkaista nuorista naisista. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa. Tavoitteena on hioa cheerleadingin perustaidot kuntoon, samalla harjoitellen a-tason stuntteja ja pyramideja, hyvää joukkuehenkeä ja hauskanpitoa unohtamatta, sillä joukkue kilpailee naisten SM-sarjassa. Joukkueeseen noustaan yhteisvalintojen kautta (joulukuu).

Valmentajat:
genies@goldenspirit.fi
Vilma Heiskanen
Emmi Lindgren
Iina Salmi

SPARKS  2004 syntyneet ja vanhemmat

Sparks on aikuisten edistyneet-tason joukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa. Harjoituksissa hiotaan cheerleadingin perustaitoja sekä opetellaan uusia vaativampia taitoja. Joukkue kilpailee pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa edistyneet-tason kisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muissa avoimissa sarjoissa.
Taitojen karttuessa harrastajat osallistuvat aikuisten yhteisvalintoihin (joulukuu).
Valmentajat:
sparks@goldenspirit.fi
Tuuli Ramela
Daniela Holmberg
Aino Juvonen
Petra Weiste

 

SAINTS  2003-2007 syntyneet

Saints on junioreiden b-tason joukkue, joka koostuu yli 12-vuotiaista erittäin motivoituneista ja lahjakkaista urheilijoista. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa. Tavoitteena on hioa cheerleadingin perustaidot kuntoon, samalla harjoitellen a-tason stuntteja ja pyramideja, hyvää joukkuehenkeä ja hauskanpitoa unohtamatta. Joukkue kilpailee junioreiden a-sarjassa. Joukkueeseen on mahdollisuus päästä yhteisvalintojen kautta (joulukuu).

Valmentajat:
saints@goldenspirit.fi
Annika Lahti
Milla Vitali
Jenna Björk
Vilma Vuorela

MELIDS  2003-2007 syntyneet

Melids on junioreiden edistyneet-tason joukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa. Harjoituksissa hiotaan cheerleadingin perustaitoja sekä opetellaan uusia vaativampia taitoja. Joukkue kilpailee pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa edistyneet-tason kisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muissa avoimissa sarjoissa.

Taitojen karttuessa harrastajat osallistuvat junioreiden tai aikuisten yhteisvalintoihin (joulukuu).

Valmentajat:
melids@goldenspirit.fi
Tilly Thureson
Emma Nederström
Jessica Pyöriä
Nanne Haapanen

SPRITES  2003-2007 syntyneet

Sprites on 12-15-vuotiaiden keskitason joukkue, joka harjoittelee peruskaudella kahdesti ja kisakaudella kolmesti viikossa. Joukkue kilpailee pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa edistyneet-tason kisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muissa avoimissa sarjoissa.
Taitojen karttuessa harrastajat siirtyvät aikuisten Pegasi-joukkueeseen, tai voivat myös osallistua junioreiden ja aikuisten yhteisvalintoihin.

Valmentajat:
sprites@goldenspirit.fi
Juulia Nivala
Emmi Kiuru
Anna Sofia Kivi-koskinen
Julia Aalto

SPELLBINDERS  2006-2009 syntyneet

Spellbinders on minien edistyneet-tason joukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa. Harjoituksissa hiotaan cheerleadingin perustaitoja sekä opetellaan uusia vaativampia taitoja. Joukkue kilpailee pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa edistyneet-tason kilpailuissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muissa avoimissa sarjoissa.
Taitojen karttuessa harrastajat osallistuvat junioreiden yhteisvalintoihin (joulukuu).

Valmentajat:
spellbinders@goldenspirit.fi
Annika Ahlstedt
Ninni Kauppinen
Pipsa Kauppinen
Laura Pohjalainen

PIXIES 2007-2010 syntyneet

Pixies on 8-12-vuotiaiden keskitason joukkue, joka harjoittelee peruskaudella kahdesti ja kisakaudella kolmesti viikossa. Joukkueeseen haetaan kerran vuodessa yhteisvalintojen kautta (joulukuu). Joukkue kilpailee pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa keskitason kisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muissa avoimissa sarjoissa.
Taitojen karttuessa harrastajat siirtyvät junioreiden Sprites-joukkueeseen, tai voivat myös osallistua minien ja junioreiden yhteisvalintoihin.

Valmentajat:
pixies@goldenspirit.fi
Sarafine Eyong
Elina Piispanen
Annika Hokkanen