Harrastetaso

Seurassamme toimii kahdeksan harrastejoukkuetta lapsista aikuisiin. Harrastejoukkueet harjoittelevat kahdesti viikossa ja kilpailevat 1-2 kertaa vuoden aikana. Joukkueita täydennetään kahdesti vuodessa kesällä ja jouluna.


UNICORNS 2009-2012 syntyneet

Unicorns on vuosina 2009-2012 syntyneiden harrastejoukkue. Joukkueeseen otetaan jäsenet seuran alkeisjoukkueista. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa ja kilpailee halutessaan kansallisissa alkeistason kilpailuissa.

Taitojen karttuessa harrastajat siirtyvät junioreiden Sprites-joukkueeseen, tai voivat myös osallistua minien kilpajoukkueiden karsintoihin (Spellbinders, Pixies).

Valmentajat:
unicorns@goldenspirit.fi

Titti Heilakka 
Lilian Blåfield
Mona Rantala
Linnea Oinonen


NEREIDS 2007-2010 syntyneet

Nereids on minien harrastejoukkue. Joukkueeseen otetaan jäsenet seuran alkeisjoukkueista. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa ja kilpailee halutessaan kansallisissa alkeistason kilpailuissa.

Taitojen karttuessa harrastajat siirtyvät junioreiden harrastejoukkueeseen Gnomes tai Tinkerbells, tai voivat myös osallistua minien kilpajoukkueiden karsintoihin (Spellbinders, Pixies).

Valmentajat:
nereids@goldenspirit.fi
Janette Malmsten
Apu: Ella Särkijärvi, Ronja Väänänen, Martta Oikarinen

FAIRIES 2007-2010 syntyneet

Fairies on vuosina 2007-2010 syntyneiden harrastejoukkue. Joukkueeseen otetaan jäsenet seuran alkeisjoukkueista. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa ja kilpailee halutessaan kansallisissa alkeistason kilpailuissa.
Taitojen karttuessa harrastajat siirtyvät junioreiden Sprites-joukkueeseen, tai voivat myös osallistua minien kilpajoukkueiden karsintoihin (Spellbinders, Pixies).

Valmentajat:
fairies@goldenspirit.fi
Hanna Kärkkäinen
Sofia Salonen
Aino Kaasalainen
Apu: Minea ja Nicol


GNOMES 2005-2007 syntyneet

Gnomes on junioreiden harrastejoukkue 12-15-vuotiaille, jonne noustaan seuran alkeisjoukkueista. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa läpi vuoden (kesäkuu-elokuu ja joulukuun puoliväli-tammikuu vietämme lomaa treeneistä). Treeneissä vahvistamme vanhoja lajitaitoja ja kokeilemme myös haastavampiakin taitoja! Tämän lisäksi harjoituksissa keskitytään taitoihin ylempiä juniori- ja aikuisten joukkueita varten, joihin onkin mahdollisuus ponnistaa myöhemmin. Joukkue esiintyy seuran kevät- ja syysnäytöksissä sekä kilpailee keväisin May Madness- ja syksyllä Winter Wildness-kilapiluissa, aloittelijat – juniorit -sarjassa.

Valmentajat:
gnomes@goldenspirit.fi
Jade Vauhkonen
Carola Kuittinen
Viivi Pasanen

TINKERBELLS 2005-2007 syntyneet

Tinkerbells on junioreiden harrastejoukkue 12-15-vuotiaille, jonne noustaan seuran alkeisjoukkueista. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa läpi vuoden (kesäkuu-elokuu ja joulukuun puoliväli-tammikuu vietämme lomaa treeneistä). Treeneissä vahvistamme vanhoja lajitaitoja ja kokeilemme myös haastavampiakin taitoja! Tämän lisäksi harjoituksissa keskitytään taitoihin ylempiä juniori- ja aikuisten joukkueita varten, joihin onkin mahdollisuus ponnistaa myöhemmin. Joukkue esiintyy seuran kevät- ja syysnäytöksissä sekä kilpailee keväisin May Madness- ja syksyllä Winter Wildness-kilapiluissa, aloittelijat – juniorit -sarjassa.

Valmentajat:
tinkerbells@goldenspirit.fi
Hannah Falk
Anne Ylänne
Sofie Doepel

PEGASI 2005 ja sitä ennen syntyneet

Pegasi on vuonna 2005 tai sitä aiemmin syntyneille suunnattu keskitason joukkue, joka harjoittelee peruskaudella kahdesti ja kisakaudella kolmesti viikossa. Joukkue kilpailee pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa alkeis- tai edistyneet-tason kisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muissa avoimissa sarjoissa.
Joukkueeseen otetaan harrastajia seuran alkeisjoukkueista ja uusia aloittelijoita urheilutaustalla.
Taitojen karttuessa harrastajat osallistuvat aikuisten yhteisvalintoihin (joulukuu).

Valmentajat:
pegasi@goldenspirit.fi
Pinja Lehtonen
Katri Lehtonen
Nea Lindh

VALKYRIES  

Valkyries on aikuisten harrastejoukkue entisille kilpacheerleadereille. Treenaamme kaksi kertaa viikossa rennosti, mutta tavoitteellisesti iloisessa GS-hengessä, vanhoja taitoja verestäen. Joukkue on sopiva SM-tasolla treenanneille. Valkyries esiintyy seuran tapahtumissa sekä halutessaan kilpailee sopivissa kisoissa.
Jos cheerleading ei lähde sydämestäsi, älä sinäkään lähde cheerleadingistä vaan tule Valkyreihin!
Harrastusta saa kokeilla kaksi viikkoa, minkä jälkeen lähetämme jäsen- ja harjoittelumaksulaskut. Harjoittelu on omalla vastuulla. Kaikkien seuran jäsenten tulee hankkia cheerleading-harjoitukset kattava vakuutus.

ILMOITTAUDU!
Valmentajat:
valkyries@goldenspirit.fi
Aino Jokela
Jaana Lahti


DINOSAURS 1991 ja sitä ennen syntyneet

Dinosaurs on Golden Spiritin aikuisten joukkue. Tähän joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki 1991 tai sitä ennen syntyneet naiset ja miehet ilman yläikärajaa. Valtaosa joukkueen jäsenistä on 30-50 vuotiaita harrastajia. Joukkue on suunnattu aikuisena aloittaneille sekä nuorena harrastaneille aikuistuneille cheerleadereille. Kaikki harrastajien vanhemmat ovat myös lämpimästi tervetulleita mukaan! Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja kilpailee halutessaan klassikot- sarjassa. Joukkueen toiminnassa korostuvat kuntoilu ja harjoittelu hauskassa ja kannustavassa porukassa. Joukkueen toiminnassa huomioidaan harrastamisen sovittaminen työhön ja perhe-elämään. Tule sellaisena kuin olet!
Harrastusta saa kokeilla kaksi viikkoa, minkä jälkeen lähetämme jäsen- ja harjoittelumaksulaskut. Harjoittelu on omalla vastuulla. Kaikkien seuran jäsenten tulee hankkia cheerleading-harjoitukset kattava vakuutus.

Valmentajat:
dinosaurs@goldenspirit.fi
Kristiina Kokko
Meeri Mustonen
Hannele Koivusaari
Jenni Maksimainen

© 2019 Golden Spirit