Cheertanssia GS:ssä7.12.2021seurakoordinaattori

Cheertanssi on vauhdikas ja energinen laji, joka kehittää monipuolisesti harrastajan nopeutta, kestävyyttä, liikkuvuutta ja voimaa. Ohjelmat sisältävät esim. piruetteja, cheer- ja tanssihyppyjä, pom-tekniikkaa ja notkeuselementtejä. Lisäksi keskitytään yleisten kunnon osa-aluiden (kehonhallinta, lihas- ja kestävyyskunto) kehittämiseen. Tanssiteknisen osaamisen lisäksi ohjelmissa pyritään energiseen, yhdenaikaiseen ja näyttävään yleiskuvaan, joka tempaa yleisön mukaansa.

GS:n alkeisryhmässä Cerastes voit tutustua uuteen lajiin tai kehittää lajitaitojasi lajin huippuosaajan kanssa. Ryhmä on tarkoitettu 12-vuotiaista ylöspäin. Ryhmää luotsaa Suomen cheertanssin maa- ja seuramme edustusjoukkueeseen vuosia kuulunut Sonja, jolla on takanaan yli 10 vuoden ura cheerleadingin ja cheertanssin parissa. Cerastes harjoittelee kerran viikossa 2h kerrallaan lauantaisin Yrjönkadulla. Ryhmä esiintyy joka kausi seuran näytöksessä.
Tämän lisäksi seurassamme toimii Mermaids alkeisryhmä, joka on tarkoitettu 09-14-syntyneille nuorille. Tämäkin ryhmä harjoittelee kerran viikossa kaksi tuntia kerralla lauantaisin Yrjönkadulla naisten edustusjoukkueen jäsenten luotsaamana.
Kausimaksu laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittaudu mukaan Cerastes-ryhmään täältä ja Mermaids-ryhmään täältä.