Demonittarille voitto Turusta19.6.2012admin

Demons kohtasi kauden viidennessä ottelussaan SM-sarjan uuden tulokkaan Turku Trojansin. Joukkueet olivat saaneet esimakua toisistaan kevään harjoitusottelussa. Vaikka Trojans on nyt ensimmäistä kertaa mukana nimenomaan täyskontaktijenkkifutiksessa, on turkulaisilla pitkät perinteet sekä lippupallosta että semikontaktista. Turun joukkueessa tiedettiin olevan nopeita pelaajia ja joukkue oli myös napanut voiton Joensuu Wolvesilta ensimmäisellä ottelukierroksella.

Ottelu käytiin erittäin märällä kentällä ajoittain kaatosateessa. Demonsia sade ei säikyttänyt, vaan helsinkiläiset ottivat alusta asti ohjat käsiinsä. Sateen vaikeuttaessa heittopeliä, juoksupeli toimi. Maiju Isomaa ja Nelli Ruotsalainen takoivat pisteitä tulostauluun, ja Riina Kuukso taiteili liukkaan pallon kiinni lisäpisteiden arvoisesti. Demonsin puolustus piti turkulaiset tiukassa komennossa ja Trojans joutui usein luopumaan pallosta hyökkäysvuoronsa päätteeksi. Tauolle mentiin helsinkiläisten johtaessa 0-42.

Toisella puoliajalla tuomarit käyttivät pelikelloa ”luovasti”, sillä jatkuva sade ja märkä kenttä vaikeuttivat molempien joukkueiden peliä. Lisämaaleja ei enää nähty ja Demonsin joukkuejohto tyytyi lähinnä kokeilemaan uusia pelejä sekä antamaan uusille pelaajille peliaikaa. Kaatosateesta helsinkiläiset pääsivät kylmään suihkuun ja kotimatkalle kahden sarjapisteen kanssa. Demons kiittää!