Demons 2005 palkitut26.10.2005admin

15.10 Demonien päättäjäisissä palkittiin menestyksekkäällä kaudella 2005 ansioituneita pelaajia.
Tässä lista pelaajista sekä palkintoraadin jäsenen pelaaja/valmentaja Nesi Carpelanin kommentit:

Kehittynein pelaaja: Heikki Rytkönen LB
”Vasta kolmatta kauttaan pelaava Heikki aloitti kaikki pelaamansa matsit vaativalla MLB:n paikalla. Taklauksia kertyi toiseksi eniten koko joukkueesta eli 26+27 (12+16, viime vuonna). Fiske treenaa myös paljon omalla ajallaan, joka näkyy selkeänä kehityksenä kentällä”
Vuoden Rookie: Heikki Niemi OL
”Hessulla on hyvät edellytykset kehittyä kovaksi pelimieheksi. Kokoa, liikkuvuutta ja asennetta löytyy. Hessu aloitti kaikki pelaamansa ottelut hyökkäyksen linjassa joka on aidolta rookielta kova saavutus”
Most Spirited Player: Toni Laapotti C
“LaBody omaa juuri oikeanlaista Spirittiä, jota sitten levitää koko joukkueeseen omalla tyylillään. Ei halua koskaan jättää otteluita väliin, ei anna pienien kolhujen haitata menoa ja jos joku löysäilee niin Body on siitä heti ensimmäisenä kyllä huomauttamassa. Myös Laapotin klassikko-Impetukset eli Karviskalsarit ajoivat Demoneille saman asian kuin pääkallolippu merirosvoille; ne kun oli jalassa niin silloin oli taistelu päällä”
Big Play Of The Year: Christer Stockus WR
“Pelattiin tasonmittausottelua Jyväskylä Jaguarseja vastaan tilanne oli 7-0 meille ja kun peliaikaa oli jäljellä n. 2-3 min oli Jyväskylä saanut meidän 3. ja 5 yd tilanteeseen omalla 21 yd linjalla. Kutsuttiin heittopeli ja Crisse otti slant kuviossa pallon kiinni vältti kaksi taklasta ja juoksi koko kentän läpi 79 yd TD:n arvoisesti ratkaisten ottelun. Olisi ollut erittäin kurjaa lähteä off-seasonille tappio niskassa”
Puolustuksen MVP: André Gräsbeck DE
”Arbe pelasi erittäin hyvän kauden, koko ajan vielä parantaen. Tilastot 22+23, 4 qb säkkiä ja 1 INT on komeeta katsottavaa. Monipuolinen endi joka pelaa hyvin sekä juoksua että heittoa vastaan. Lisäksi vielä yksi ahkerimmista treenaajistamme sekä fudiskentällä että salilla, mikä on esimerkillistä.”
Hyökkäyksen MVP: Jussi Kähönen WR
”No, Jussin tilastot kertovat jo paljon 54 rec, 826yd ja 7 TD. Erittäin varmakätinen WR johon on helppo luottaa tiukassa paikassa. Sitoo lisäksi monesti tuplateameja joka avaa sitten tilaa muualle. Ehdotonta suomen WR eliittiä. Ja tarkoitan siis todellakin koko suomen.”
Demons MVP: Jussi Kähönen
Tämä oli pelaajien äänestämä titteli ja vaikka äänestys oli tiukka meni palkinto hyvään kotiin hienon kauden pelanneelle Jussille.