Demons miehet muuttavat Helsingistä Espooseen20.12.2007admin

Ykkösdivisioonan 2000-luvun menestyksekkäin joukkue Demons muuttaa Helsingistä Espooseen. Demons on tähänastisen historiansa ajan toiminut helsinkiläisen Golden Spirit ry:n alla ja nyt uutena seurana tulee toimimaan Espoo Devils. Muuton taustalla on Espoo Devilsin ja GS Demonsin jo pitkään jatkunut yhteistyö junioreiden parissa. Nyt Devilsin junioreille pystytään tarjoamaan edustusjoukkue myös miesten sarjatasolla, jossa pelaajat voivat luontevasti jatkaa uraansa kasvaessaan ulos juniori-ikäisistä. Samalla Demons saa tervettä jatkuvuutta toiminnalleen junioripohjan kasvaessa.

”Toiminta Golden Spiritin kanssa on ollut mutkatonta ja erittäin menestyksellistä. Haluankin kiittää heitä siitä ja uskon, että tulemme jatkossakin tekemään paljon yhteistyötä,” toteaa Demonsin pelaajavalmentaja Niclas Carpelan, joka toimii myös Devils junioreiden päävalmentajana.

Menestymään tottunut Demons on aloittanut valmistumisen kauteen 2008, mielessä sijoituksen selkeä parantaminen. ”Viime kausi oli paha pettymys. Tähän kauteen on lähdetty sillä mielellä, että palataan takaisin ykkösdivisioonan huipulle. Pelaajaliikenne näyttäisi ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen olevan positiivista meidän suuntaan. Muutamasta vahvistuksesta uutisoidaan lähiaikoina, kotimaisella joukkueella kuitenkin mennään,” Carpelan toteaa.