Demons väänsi voiton Northern Lightsista29.5.2010admin

Demonittaret saivat vastaansa vähälukuisen mutta tarmokkaan oululaisjoukkueen. Kyseessä oli aivan eri tason joukkue verrattuna aiempiin otteluihin. Demons ei saanut peliään alkuun rullaamaan ja varsinkin puolustuksessa oli vaikeuksia pysäyttää oululaishyökkäys. Puoliajalle lähdettiinkin tasatilanteessa 14-14.

Toisella puoliajalla Northern Lightsin pelaajissa alkoi väsymys näkyä ja toisaalta Demons paransi selvästi otteitaan ottelun alusta. Puolustus pystyi pysäyttämään vastustajan kerta toisensa jälkeen ja hyökkäys eteni vakuuttavasti. Muutamista harmittavista loukkaantumista huolimatta Demons käänsi ottelun melko selväksi 42-14 voitoksi. Oli kuitenkin ilahduttavaa huomata, että oululaisten peli oli selvästi parantunut edellisistä vuosista.