Edustus- ja kilpatason joukkueiden täydennykset kesä 20207.7.2020Anneli Erwe

Edustus- ja kilpatason joukkueissa vapautuu paikkoja kesällä ja nämä paikat täytetään heinä-elokuun aikana.

Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi siirtyä edustus- tai kilpatason joukkueeseen ilmoittautumislomakkeella. Lomakkeella voit ilmoittautua kaikille ikätasoille ja useampaan joukkueeseen samalla kertaa. Ilmoittautumislomakkeessa kerrotaan omasta lajiosaamisestaan sekä siihen voi liittää enintään 2 videota. Lomake toivotaan täytettäväksi viimeistään 17.07., mutta myöhemminkin voi vielä hakea.

Valmentajat valitsevat joukkueensa uudet urheilijat kiinnostuksensa ilmoittaneista sekä voivat kutsua osan ilmoittautuneista akrobatian ja stunttien näyttötilaisuuteen, joka järjestetään 2.8. Pasilan urheiluhallissa. Kutsut näyttötilaisuuteen lähetetään henkilökohtaisesti ja tuloksesta ilmoitetaan jokaiselle näyttötilaisuuteen osallistuneelle viimeistään 3.8. klo 17.

Kaikille ilmoittautumislomakkeen täyttäneille ilmoitetaan sähköpostitse täydennyksen etenemisestä ja sen päättymisestä.

Mikäli et tule valituksi uuteen joukkueeseen, harjoitukset jatkuvat nykyisessä joukkueessasi, ellei asiasta ole erikseen valmentajien kanssa toisin sovittu.

Ilmoittautumislomake löytyy täältä:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdgLbO0cXN0WeSlMYiEZl4pfW5t-J3GnGVoKJDJ7JZcIZN9w/viewform

Elokuussa täydennetään myös harrastetason joukkueet. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet harrastetasolle lähetetään erikseen myöhemmin.

Joukkueiden hinnat:
Joukkueiden budjetit laaditaan heinäkuun aikana ja hinnoista tiedotetaan mahdollisimman pian. Maksusitoumukset kerätään elokuussa.