EM-kilpailut Oslossa 1.-2.7.200630.6.2006admin

Tulevana viikonloppuna kilpaillaan Oslossa cheerleadingin Euroopan mestaruuksista. GS:n Angels ja Whitelighters joukkueet ovat hallitsevina Suomen mestareina mukana kilpailussa ja varsinainen h-hetki on sunnuntaina 2.7. kun kilpaillaan sekä naisten että junioreiden cheer-sarjat.

Matkakuulumisia, perjantai 30.6. klo 13.30
Molemmat joukkueet pääsivät perille Osloon aamupäivän aikana ja aikaa oli myös hieman kierrellä kaupungilla. Hotelli on hieno ja sen vierestä pääsee kätevästi metrolla kisapaikalle. Iltapäivällä klo 15 on harjoitukset ja rekisteröinti itse kilpailuun. Ilmakin suosii matkaajia, lämmintä riittää.

perjantai 30.6. klo 18.30
Treenit takana ja nyt ryhmät valmistautuvat tervetuliastilaisuuteen. Harjoitushallissa oli loistava tunnelma kun kaikki Suomen joukkueet harjoittelivat maakohtaisella vuorolla. Molempien GS-joukkueiden treenit sujuivat loistavasti, joten hyvillä mielin kohti sunnuntain koitosta.

lauantai 1.7. klo 22
Suomi on tänään ottanut esimmäiset EM-mitalinsa! Naisten ryhmästunt sarjassa Turun Smash vei voiton, junioreissa Cheer Stars sai hopeaa, kuin myös sekajoukkueissa Cocks. Juniorien tanssisarjassa tuli hopeaa (Dream team) ja pronssia (NL), Dream team hävisi vain vaivaisen yhden pisteen voittaneelle Slovenialle. Naisten tanssisarjassa  tuomisina on hopeaa (Dream team) ja pronssia (FTC).
Täydelliset tulokset löytyvät kisasivuilta.

sunnuntai 2.7. klo 13.15
Erittäin kuumassa säässä vietetyn lauantain treenailun ja kisojen seuraamisen jälkeen, tytöt olivat menneet ajoissa nukkumaan ja valmistautuneet tämän päivän koitokseen.
Aamulla aikaisin oli ollut vuorossa junnujen kenraaliharjoitus, joka oli mennyt Whitelightersilta erittäin hyvin. Enkeleillä oli oma kenraalinsa hetki sitten ja tytöt olivat vetäneet ohjelman läpi hienosti. Nyt on vuorossa meikkien viimeistelyä ja fiiliksen keräämistä ennen varsinaista kisaa. 

sunnuntai 2.7. klo 20.30
Enkeleille EM-kultaa! Whitelighters EM-pronssia! hienoa tytöt!

sunnuntai 2.7. klo 21.25
Vähitellen saamme muitakin tietoja Norjasta.
Naisten sarjassa norjalainen NRC Tigers oli toinen ja Venäjän Assol kolmas. Suomen toinen edustaja Northern Lights Oulusta oli viides.
Junioreiden EM-kulta meni HAC:lle, saksalainen Honeybees oli toinen, samoilla pisteillä Whitellightersin kanssa. (tasapisteissä lasketaan kaikkien tuomareiden pisteet yhteen, jotta joukkueet saadaan järjestykseen, kun normaalisti ylin ja alin pistemäärä putoaa pois ja muiden kolmen tuomarin pisteet lasketaan yhteen.)
Virallisia kisatuloksia on ilmaantunut pikkkuhiljaa kisasivuille.

maanantai 3.7. klo 17.10
Joukkueet ovat kotimatkalla. Meinasi mennä jännäksi kun järjestäjät olivat mokailleet ennakkoon tilatun kuljetuksen kanssa, mutta lopulta sovittu kyyti tuli hakemaan GS tytöt kohti lentokenttää.
Eilinen ilta oli sujunut joukkueilta hienoja saavutuksia juhlien ja mitalikuvia otellen. Enkeleiden ohjelma oli kisassa mennyt paremmin kuin koskaan, joten kultamitali maistui todella makoisalle. Junnut olivat alkuun hieman pettyneitä suoritukseensa sekä sijoitukseen, mutta illan mittaan myös heille kirkastui kuinka hieno saavutus EM-pronssi on.
Joukkueet kotiutuvat tänään illalla kahdessa erässä, junnut suoralla lennolla Oslosta Helsinkiin ja Enkelit Tukholman kautta Helsinkiin.

maanantai 3.7. klo 18.10
Juuri tulleen tiedon mukaan Enkeleiden lento Oslosta Tukholmaan on myöhässä ja vaarana on että he eivät ehdi jatkolennolleen Tukholmasta Helsinkiin. Toisaalta samassa koneessa matkustaa myös FT Gorillaz joukkue, joten on olemassa mahdollisuus että jatkolento odottaa kultamitalisteja kyytiinsä.