Enkelit leireilivät jenkki-valmentajan johdolla5.8.2005admin

Heinäkuun puolessa välissä enkelit saivat melkein viikoksi käyttöönsä huipputason cheerleaderin Herman Cortesin yhdysvaltalaisesta Pro-x – joukkueesta. Viikon aikana selvisi, että Herman (kavereiden kesken Herkku) osasi muutakin kuin heittää tytön voltilla suorille käsille toisen käden ollessa kipsattuna. Viikon aikana hänestä tuli mm. enkeleiden ravintoterapeutti ja uimahyppyopettaja!

Leirin aikana Herman ehti opettaa enkeleille sekajoukkueen tasoisia uusia heittoja, pyramideja ja mitä mielikuvituksellisimpia stuntteja – ja tytöthän oppivat! Herman oli yllättynyt siitä, että enkelit on todella
vahva naisjoukkue ja hän pitikin valmentamista haastavana. Viikonloppu ennen Hermanin lähtöä vietettiin leirillä urheiluopisto Solvallassa. Rankan treenauksen ohessa syötiin hyvin ja saunottiin järven rannalla, joten Herman pääsi tutustumaan lähemmin yhteen Suomen tuhansista järvistä.

Vaikka ”Herkku” ennen Suomeen tuloa miettikin, mikä häntä odottaa suuren meren takana pienessä pohjoisessa maassa, hän ei voinut kuluneen viikon jälkeen hämmästellä enkeleiden mahtavaa yhteishenkeä ja Suomen valoisia iltoja.