Etsimme jäseniä työryhmään! Tule kanssamme kuljettamaan GS kohti huippu-urheilun tähtiseurastatusta15.4.2021Jonna, Phoenix & Enkelit

GS:llä on pitkä historia kansallisesta ja kansainvälisestä menestyksestä eri tasoilla ja haluamme jatkossakin panostaa seurana huippu-urheiluun sekä olla mukana viemässä lajia eteenpäin. Suomen Cheerleadingliitto aloitti vuoden 2021 alussa huippu-urheilun tähtiseuraohjelman, johon myös Golden Spirit kutsuttiin ansaitusti mukaan, polulle kohti huippu-urheilun tähtiseuramerkkiä. GS:ltä löytyy jo entuudestaan lasten ja nuorten tähtiseuramerkki. Tule mukaamme kehittämään huippu-urheilua GS:ssä!

Yksi seuramme merkittävimmistä tavoitteista onkin saavuttaa kyseinen Olympiakomitean huippu-urheilun tähtiseuramerkki ensimmäisten cheerleading-seurojen joukossa. Tähtiseura on vahva ja tunnettu brändi, joka kertoo seuran laadukkaasta toiminnasta. Laatuohjelmaan osallistuvat seurat saavat tukea toiminnan kehittämiseen eri tavoin. Myös verkostoituminen ja yhteistyö helpottuu niin seurojen välillä kuin lajiliittojen ja aluejärjestöjen kanssa.

Haemmekin nyt huippu-urheilun tähtiseuratyöryhmään innokkaita vapaaehtoisia mukaan suunnittelemaan seuran huippu-urheilun strategiaa. Mukaan toivotaan osaajia eri aloilta, erityisesti toivomme mukaan henkilöitä, joilta löytyy kokemusta ja näkemystä huippu-urheilusta.

Työryhmä kokoontuu kuukausittain ja tavoitteena on luoda seuralle huippu-urheilun strategia, joka jalkautetaan käyttöön projektin päätyttyä. Strategia on tärkeä osa huippu-urheilun tähtiseuraprosessia ja on yksi tärkeimmistä kriteereistä, jonka tulee olla kunnossa ennen kuin tähtiseurastatus huippu-urheilusta voidaan saavuttaa.

Oletko sinä etsimämme osaaja? Haluatko olla mukana viemässä GS:ää kohti huippu-urheilun tähtiseuramerkkiä ja vaikuttaa seuramme tulevaisuuteen? Löytyykö sinulta kokemusta, koulutusta tai näkemystä teemoista, joista voisi olla hyötyä strategiaa luodessa? Työryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran huhtikuun aikana, jolloin jaetaan vastuualueet ja kukin voi osallistua oman osaamisen ja resurssien puitteissa strategiaprosessiin. Mukaan otetaan max. 10 hlö ja ryhmän toivotaan koostuvan seuran valmentajista, jäsenistä, jäsenten vanhemmista ja hallituksen jäsenistä. Ilmoittaudu mukaan 25.4. mennessä seuran puheenjohtajalle Inka Innaselle, inka.innanen@goldenspirit.fi. (HUOM! Ilmoittautumisaikaa jatkettu.)