Fysiikka -workshopit urheilijoille sekä huoltajille iästä ja taustasta riippumatta!11.2.2020valmennuskoordinaattori

KEVÄÄN WORKSHOPIT:
to 5.3. klo 20-21 Workshop Ranteet & kyynärnivelet
to 12.3. klo 20-21 Workshop Olkanivelet & hartiarengas
to 26.3. klo 20-21 Workshop Hartiarengas & keskivartalo
to 2.4. klo 20-21 Workshop Keskivartalo, selkäranka & hengitys
to 9.4. klo 20-21 Workshop Lonkka I
to 16.4. klo 20-21 Workshop Nilkat & polvet
to 7.5. klo 20-21 Workshop Lonkka II

VOIMAA JA VAIVATTOMUUTTA LIIKKUVUUSHARJOITTELULLA JA NIVELHYGIENIALLA

Cheerleading tai elämä yllättävine käänteineen edellyttää suorituskykyistä ja hyvinvoivaa kehoa. Saadaksesi itsestäsi irti mahdollisimman paljon ja kyetäksesi elämään aktiivista elämää haluamallasi tavalla, kehosi ja sen eri osien pitää toimia kuten niiden on tarkoitus toimia. Siksi workshopissa opetettava nivelhygienia ja liikkuvuusharjoittelu on juuri sinulle, joka haluat rakentaa parempaa suorituskykyä & terveyttä.

Liikkuvuus ≠ notkeus. Liikkuvuus = kyky hallita kehon liikettä aktiivisesti. Liikkuvuusharjoittelu ei siis ole vain venyttämistä ja vanuttamista vaan se on vahvistamista ja liikehallinnan kehittämistä. Toimivat nivelet = parempi mahdollisuus hallita ja tuottaa liikettä = pienemmät loukkaantumisriskit.

Harjoittelulla on siirtovaikutus mm. kehonkoostumukseen ja voiman kasvattamiseen. Harjoitteet myös edistävät liikkumisen laadukkuutta ja vammojen ennaltaehkäisyä sekä niiden kuntoutusta. Ohjauksen pohjan muodostavat tieteellisesti todennetut menetelmät, joissa yhdistyvät perinteiset näkemykset ja konventioita haastavat lähestymistavat.

Workshopit soveltuvat sekä cheerleadereille kuin heidän vanhemmilleen iästä ja taustasta riippumatta. Ohjaus on hyödyllistä tavoitteelliselle urheilijalle, liikkumisesta nauttivalle henkilölle tai muuten vaan terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle. Harjoitteiden periaatteena on yksilökohtainen skaalautuvuus, joten osallistuja voi määrittää harjoittelun kuormittavuuden oman mielenkiintonsa ja omien tarpeidensa mukaan.

Kurssin ohjaa Optimal Performance Center -valmentaja Ilkka Aatsinki. Ilkan vahvan ammattitaidon ja osaamisen taustalla ovat eri puolilla maailmaa suoritetut kurssit ja sertifikaatit sekä fysioterapian, liikuntalääketieteen ja urheiluhieronnan opinnot. Teoreettista tietämystä täydentää monipuolinen käytännön kokemus, johtavilta liikunta- ja hyvinvointialojen osaajilta saatu valmennus sekä jatkuvat tarve tutkia mahdollisuuksia kehittää ihmiskehon toimintaa.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautuminen kevään fysiikka workshoppeihin Myclubin tapahtumista. Minimi osallistuja määrä on 10, pidätämme oikeuden kurssin peruuntumiselle mikäli osallistujia ei tule tarpeeksi.

HINTA:
Workshop 1krt / 15€
Workshop 3krt / 40€
Workshop 5krt / 65€
PAIKKA :
Optimal Performance Center Pasila
Pasilankatu 10, 00240 Helsinki
https://www.opcenter.fi/pasila

VALMENTAJA:
Ilkka Aatsinki
ilkka@optimalperformance.fi

LISÄTIEDOT:
Valmennuskoordinaattori
Hanna Salo
hanna.salo@goldenspirit.fi