MM 2019

TULE MUKAAN TUKEMAAN JUNIOREIDEN MAAJOUKKUETTA KOHTI MM-UNELMAA!

Seuramme juniorijoukkue Whitelighters voitti SM-kultaa 15.12.2018 ja näin ollen lunasti itselleen edustusoikeiden nuorten MM-kilpailuihin USA:n Orlandoon 24.4.2019.

Kilpacheerleading on monipuolinen ja näyttävä joukkueurheilulaji, jossa Golden Spirit on ollut yksi Suomen menestyneimmistä seuroista niin Suomen, Euroopan kuin maailmanlaajuisellakin tasolla. Tutustu toimintaamme tarkemmin osoitteessa www.goldenspirit.fi sekä Facebookissa
(Golden Spirit) ja Instagramissa (@gsfinland).

Golden Spirit Whitelighters koostuu 43 urheilijasta ja seitsemästä valmentajasta. Joukkueemme harrastajat ovat syntyneet vuosina 2002-2007. Whitelighters on saanut menestyksensä johdosta saanut oikeuden osallistua MM-kilpailuihin 24.4.2019. Tapahtuma kulkee nimellä ”Junior World Cheerleading Championships”. Tapahtumaan on osallistumassa yli sata joukkuetta ympäri maailmaa sekä tuhansia katsojia seuraa kisoja paikan päältä sekä live stream palvelun välityksellä. Tule mukaan tukemaan suomalaista cheerleadingia ja auta Whitelightersia saavuttamaan kultaunelma.

Tarjoammekin nyt yrityksille ja yksityishenkilöille mahdollisuuden osallistua mukaan toimintaamme sekä olla mukana toteuttamassa pitkäaikaista unelmaamme! Mikäli haluat tukea joukkuetta niin ota yhteyttä toimisto@goldenspirit.fi.