GS 15v juhlagaala 6.10.7.9.2012admin

Golden Spirit täyttää 15 vuotta!

GS:n 15-vuotista taivalta juhlitaan lauantaina 6. lokakuuta ravintolassa Vanha Kalasatama (Kaasutehtaankatu). Tilaisuus on tarkoitettu kaikille seuran entisille ja nykyisille jäsenille sekä heidän perheilleen. Juhla alkaa klo 17.30 alkumaljan nostolla, sisään pääsee klo 17.00 alkaen. Tilassa on narikka ulkovaatteita varten.

Juhla on coctail-tilaisuus, jossa tarjolla on kolmen ruokalajin buffet alkoholittomine juomineen. Tilassa on myös baari ja mahdollisuus muiden juomien ostoon. Pukeutumiskoodi juhlaan on smart casual. Koko perheen tilaisuus kestää klo 21 asti, jonka jälkeen iltajuhla jatkuu täysi-ikäisten kesken. Juhlassa on luvassa ruokailua, ohjelmaa, musiikkia ja yhdessäoloa. Lisäksi paikanpäällä palkitaan 5-, 10- ja 15 vuotta seurassa toimineita jäseniä. Juhlassa on myös mahdollisuus ostaa juhlavuoden GS 15v t-paita.

Juhlijoita mahtuu mukaan 250. Toimi ripeästi, niin varmistat paikkasi GS:n koko perheen 15-vuotisjuhlassa. Kaikkien ilmottautuneiden kesken arvotaan juhlassa hienoja palkintoja. Ravintola Vanha Kalasatama sijaitsee aivan Kalasataman metroaseman läheisyydessä ja ravintolan edustalla on myös hyvät parkkitilat autolla tuleville.

Tilaisuuteen myydään 30 euron hintaisia illalliskortteja. Ilmoittautuminen on sitova ja illalliskortti maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Esteen sattuessa maksua ei palauteta.

Ilmoittautumislomake sekä lisätietoja osoitteessa:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEVjWlFUbUtsam5hV04wMGE5LWEwcFE6MQ

Mahdollisia kysymyksiä juhlasta voi esittää sähköpostitse hallituksen tapahtumavastaava Maria Pojasnikille: maria.pojasnik (a) goldenspirit.fi

Kaikki mukaan yhteiseen GS-juhlaan!!!