GS Demonsin uusi valmennustiimi kaudelle 201326.9.2012admin

Normal
0

21

false
false
false

FI
X-NONE
X-NONE

Demonsin valmennuksesta vastaavat uudet mutta tutut nimet kaudella 2013. Pitkän linjan jenkkifutispelaajat Niclas Carpelan, Petteri Salovalta, Jasmin Lindqvist, Henrik Kuosa, Jarno Uitto ja Harri Leskinen muodostavat uuden valmennustiimin.

”Uusien valmentajien etsiminen tuli eteen, kun valmennusyhteistyö East City Giantsin kanssa päättyi kauteen 2012. Olimme jo pitkään miettineet, että tarvetta olisi saada mukaan kokonainen valmennustiimi, jotta pystymme tarjoamaan pelaajille laadukasta pelipaikkakohtaista valmennusta. Kun onnistuneen kokeilupäivän jälkeen treeneissä on tuplasti pelaajia entiseen verrattuna, tiesimme tarvitsevamme aikaisempaa enemmän valmentajia. Tietoomme tuli, että aikoinaan Demonsin miesten joukkueessa pelannut Niclas ”Nesi” Carpelan on lopettelemassa pelaamista I-divisioonatasolla ja ajattelimme heti hänen olevan  potentiaalinen valmentaja naisjoukkueellemme. Otimme yhteyttä Nesiin ja ryhdyimme miettimään hänen kanssaan sopivaa valmennustiimiä. Aika pian nousivat tietyt nimet esiin”, Demonsin joukkueenjohtaja Petra Eloranta kertoo. ”Pidimme tärkeänä, että tiimiin valikoituu ihmisiä, jotka ovat tuttuja toisilleen ja ovat jossain muodossa tehneet yhteistyötä aiemminkin. Kaikki ovat olleet mukana seuramme toiminnassa 2000-luvulla. Miehet ovat pelanneet yhdessä Demonsissa 2000-luvun alussa ja Jasse on ollut aikoinaan perustamassa GS:n jenkkifutisjaostoa, pelannut itse semi-contactfudista ja valmentanut naisdemoneita vuosina 2007-2010 sekä osa-aikaisesti 2012”, Eloranta jatkaa.

Nyt julkaisut nimet ovat kaikki varmasti tuttuja suomalaisille jenkkifutisfaneille. Nesi Carpelan on edustanut useita suomalaisia seuroja niin Vaahteraliigassa kuin I-divisioonassakin. Hän on toiminut
pelaajavalmentaja sekä Demonsissa ja Kuopion Steelersissä saavuttaen useita I-divisioonan eli Spagettimaljan voittoja. Hänet on myös valittu SAJL:n vuoden juniorivalmentajaksi vuonna 2006.
Petteri ”Pete” Salovalta on pelannut Vaahteraliigaa Roostersin väreissä sekä I-divisioonaa Demonsissa ja ECG:ssä. Hänelläkin on taskussaan useampi Vaahteraliigan mestaruus ja Spagettimaljan voitto. Pete oli jo viime kaudella jonkin verran mukana naistenjoukkueen valmennuksessa. Henrik ”Hege” Kuosa on pelannut Vaahteraliigaa Wolverinesissa ja I-divisioonaa Demonsissa. Hege toimi Wolverinesin DB-valmentajana, kun joukkue saavutti ensimmäisen Vaahteramaljavoittonsa vuonna 2011. Jarno ”Grandi” Uitto on niin ikään pelannut Vaahteraliigassa (Trojans) ja I-divisioonassa (Demons, Steelers, Indians). Harri ”Lässy” Leskinen on edustanut pelaajana ECG:tä ja Demonsia, voittaen useita Spagettimaljoja. Jasmin ”Jasse” Lindqvist on lajin varsinainen konkari. Hän pelasi itse 14 vuotta saavuttaen useita mestaruuksia ja mitaleja, jonka jälkeen siirtyi valmentajaksi. Jasse on myös ollut mukana naisten maajoukkueen valmennustiimissä vuodesta 2010.

”Viime kauden valmentajat Ari Ewaraye ja Eti Karkulahti päättivät keskittyä vain ECG:n valmennukseen kaudella 2013 ja haluankin toivottaa heille kaikkea hyvää sekä kiittää menneestä kaudesta.
Olemme onnekkaita, että meillä on jälleen kasassa mahtava valmennustiimi. Tunnen kaikki henkilöt jo vuosien takaa ja olen erittäin innostunut, että saimme juuri heidät mukaan naisten valmennukseen.
Huippuluokan valmentajat sekä mahtava joukkue, jossa on sekä kokemusta että paljon uutta talenttia, ei voi kuin olla tyytyväinen ja suunnata katseen kohti kesää 2013.” Eloranta päättää.

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;
mso-fareast-language:EN-US;}