GS ensimmäinen cheerleadingin huippu-urheilun tähtiseura!25.1.2023Toiminnanjohtaja

Olympiakomitea ja Suomen Cheerleadingliitto ovat myöntäneet seurallemme huippu-urheilun Tähtiseuramerkin! Huippu-urheilun tähtiseuramerkki on ensimmäinen lajissamme ja se on myönnetty kaikissa kolmessa ns. alalajissa: cheertanssissa, sekacheerleadingissa ja naisten cheerleadingissa. Tähtiseuramerkin saavuttaakseen seuramme on täyttänyt kaikki lajimme huippu-urheilun laatutekijät mukaan lukien saanut edustusta jokaiseen liittojohtoiseen maajoukkueeseen viimeisen kolmen vuoden aikana.

GS:n strateginen tavoite on olla maailmanlaajuisesti yksi cheerleadingin huippuseuroista, jossa laadultaan erinomaista urheiluseuratoimintaa tarjotaan kaikilla tasoilla. 

Historiallisesta saavutuksesta haluamme kiittää kaikkia seuratoimijoita, urheilijoita, valmentajia, yhteistyökumppaneita ja mahtavia taustajoukkoja!

Suomen Cheerleadingliiton uutinen luettavissa täällä

Suomen Cheerleadingliitto on aloittanut huippu-urheilun tähtiseuraohjelman yhdessä Olympiakomitean kanssa vuonna 2019. Matkalla huippu-urheilun Tähtiseuraksi GS on osallistunut tähtiseurakoulutukseen, verkostotoimintaan sekä luonut yhdessä lajiliiton ja muiden seurojen kanssa lajillemme sopivat huippu-urheilun laatukriteerit.

Tähtiseuraohjelmaan kuuluu kolme osa-aluetta: lapset ja nuoret, aikuiset ja huippu-urheilu. Seurallamme on lasten ja nuorten Tähtiseuramerkki (myönnetty 2018, uudelleenauditoitu 2020) ja nyt myös huippu-urheilun Tähtiseuramerkki. Tähtiseuraohjelma on Olympiakomitean laatuohjelma, jossa Tähtiseuramerkki on lupaus laadukkaasta ja vastuullisesta urheiluseuratoiminnasta. Lue lisää ohjelmasta Olympiakomitean sivuilta.