GS jatkaa laadukkaana Tähtiseurana26.6.2020Anneli Erwe

Seuramme jatkaa erinomaisin arvosanoin laadukasta työtään lajin parissa Tähtiseurana. 12.06.2020 pidetyssä auditoinnissa seura täytti kaikki laatutekijät ja on näin oikeutettu käyttämään Tähtimerkkiä.

”Golden Spirit on pitkään lajin parissa toiminut seura, jossa toiminta on todella laadukasta. Seuran toiminta on avointa ja jokainen toiminnassa mukana oleva tekee työtä isolla sydämellä. Tähtiseura-auditoinnissa oli hienoa huomata, kuinka seuran toimintaa viedään eteenpäin laadukkaasti ja seuran arvojen mukaisesti. Seura on ansainnut tähtimerkin todella hyvin arvosanoin. Suosittelen seuraa jatkamaan valitsemallaan tiellä ja olemaan ylpeitä laadukkaasta toiminnastaan”, kommentoi seuran auditoinut Suomen Cheerleadingliiton auditoija Katja Rosenqvist.

”Golden Spirit on toiminut jo vuosia yhtenä suunnannäyttäjäseurana koko cheerleadingyhteisöllemme. Seurassa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla urheilulle arvokas vapaaehtoistyö ja valtava osaaminen. Seuran arvoissakin esiin nostetut laadukkuus ja yhteisöllisyys ovat myös oivia sanoja kuvailemaan seuraa”, kertoo liiton seurakehittäjä Niklas Hagel.