GS on vuoden helsinkiläinen urheiluseura 202313.6.2023Toiminnanjohtaja

Toiminnanjohtajamme Saara Pettersson ja puheenjohtajamme Inka Laitinen vastaanottivat eilen Helsinki-päivän juhlassa Vuoden Helsinkiläinen urheiluseura 2023-palkinnon Golden Spiritille. 

”Cheerleading-seura on tehnyt puolentoista vuoden ajan määrätietoista yhteistyötä Sankaritaidot Oy:n kanssa urheilijoiden psyykkisen valmennuksen vahvistamiseksi. Golden Spirit näyttää esimerkillään, kuinka tärkeää on nostaa psyykkinen harjoittelu keskiöön fyysisen harjoittelun rinnalle – ja kuinka se tehdään myös huippu-urheilun saralla. Golden Spirit saavutti tänä vuonna ensimmäisenä cheerleading-seurana huippu-urheilun tähtiseuramerkin, ja se sai Helsingin kaupungin pormestarilta kutsun Urheilugaalaan tunnustuksena lasten ja nuorten parissa tekemästään työstä.”

Palkinto on valtavan hieno tunnustus seuramme tekemästä tärkeästä työstä jokaisella tasolla. Lämmin kiitos jäsenillemme ja erityiskiitokset seuramme tukijalalle eli valmentajistollemme sekä yhteistyökumppanillemme Johanna Luttiselle Sankaritaidot Oy:sta!

Lisätietoa muista Helsinki-päivänä liikunnan ja kulttuurin saralla palkituista löydät kaupungin sivuilta