GS palasi sarjatauolta voitokkaasti22.7.2013admin

GS Demons jatkoi voittoputkeaan ja haki sarjapisteet Tampereelta lukemin 16-30 (8-30). Loukkaantumishuolista kärsinyt vierasjoukkue sai mukaansa kaksi kovan luokan vahvistusta, kun QB Jenni ”Wallu” Wahlberg sekä OL Mirva Honkonen pukivat tutun Demons-paidan päälle. Ensimmäisellä puoliajalla Demons-hyökkäys eteni mukavasti sekä heitto- että juoksupeleillä, vaikka vähäiset yhteistreenit maajoukkuetauon jälkeen vielä pelissä näkyivätkin. ”Puolustuksen peruspeli toimi, muutamista nukahduksista Saints pääsi kuitenkin rokottamaan. Paikoitellen oli vaikeuksia pysäyttää keskustan juoksua, mutta isoja pelejä ei päästetty”, toteaa puolustuksen koordinaattori Jasmin ”Jasse” Lindqvist. Toisella puoliajalla nähtiin vain muutama hyökkäysvuoro molemmilta joukkueilta ja maalit jäivät vähäisiksi. ”En ollut huolissani tuloksen suhteen missään vaiheessa”, lisää Lindqvist.

Tampereella nähdyt comebackit olivat valmentajille sekä koko joukkueelle mielekkäitä. Lindqvist ja Jenni Wahlberg ovat olleet mukana perustamassa Golden Spirit ry:tä 1990-luvun lopulla ja pelanneet yhdessä koko 2000-luvun ennen Jassen siirtymistä valmennustehtäviin. Mirva puolestaan on tuttu mestaruusvuodelta 2010. ”MM-kilpailuissa menetimme aloittavan pelinrakentajamme. Olin hetken melko huolissani. Wallun paluu ratkaisi pelinrakentajaongelman kun Merita Bruunin loukkaantumiset ovat hidastaneet paluuta kentille. Kahden vuoden tauko ei tunnu näkyvän Wallun otteissa, olen tyytyväinen näkemääni. Juoksu sujui lennokkaasti ja kun heittoajoitukset saadaan laitahyökkääjien kanssa kuntoon, on hyökkäys todella monipuolinen. Mirva Honkosen paluu kentille tuli aivan yllätyksenä. Hyökkäyksen linjamiehiä ei varmasti Suomessa ole millään tasolla liiaksi asti. Kyseessä on 2010 MM-kisojen aloittava centteri, joten tuskin vaikea arvata, millaisia fiiliksiä Mirvan paluu aiheuttaa. ”

Kausi jatkuu jo lauantaina kun vieraaksi saapuu Mikkeli Bouncers. GS lähtee otteluun sarjajohtajana ja selvänä ennakkosuosikkina. Ottelu pelataan Velodromin harjoituskentällä klo 13.00 alkaen.