GS-perheelle kolme EM-edustusoikeutta ja mitalisijoja viikonlopun kilpailuissa!18.12.2021Toiminnanjohtaja

Viikonloppuna kilpailtiin Oulussa EM-karsintakilpailuissa EM-edustuspaikoista ja Start Etelä -aluekilpailuissa harraste- ja kilpatason sarjoissa. Kisaviikonlopun saldona on kolme EM-edustuspaikkaa ja aluekilpailun 6 mitalisijaa!

Kolme EM-edustuspaikkaa EM 2022-kilpailuihin

GS on lunastanut kolme EM-edustuspaikkaa lauantaina 18.12. Oulussa järjestetyissä EM-karsintakilpailuissa! EM 2022-kilpailut pidetään 1.-3.7.2022 Ateenassa, Kreikassa.

Whitelighters ja Angels ylsivät kilpailulavalla lähes virheettömillä ohjelmillaan kauden parhaisiin suorituksiinsa. Dragonsin suoritus jäi muutamalla tiputuksella kauden parhaista, mutta se ei estänyt EM-paikan lunastamista. Onnea uudet EM-edustajamme Whitelighters, Angels ja Dragons!

Joukkueiden valmentajat kuvailevat fiiliksiä sanoinkuvailemattoman upeiksi. Whitelighters-valmentaja Eve Smirnova kertoo luoton joukkueeseen olleen kova: ”Me uskoimme tyttöihin koko ajan ja tässä on tulos”.

Kaikki seuramme edustusjoukkueet sijoittuvat upeasti kilpailuissa kolmen parhaan joukkoon. Aikuisten sekasarjassa Phoenix ja naisten tanssisarjassa Cyrenes jäivät tällä kertaa kolmannelle sijalle ilman EM-paikkaa. Molempien joukkueiden valmistautuminen oli mennyt hyvin.

”Tämän päivän suoritus ei valitettavasti ollut sellainen mitä treeneissä on nähty. Sijoitus on pettymys, mutta tämä oli tärkeä oppimiskokemus koko joukkueelle”, Phoenix-joukkueen valmentaja Jonna Järvelä kertoo.

Tanssijoukkueen valmentaja Mila Tanttu oli tyytyväinen joukkueen suoritukseen kovatasoisessa naisten tanssisarjassa. EM-paikka jäi 2,5 pisteen päähän, mikä Milan mukaan tietenkin kirpaisee. ”Tämän päivän suoritus oli kuitenkin hyvä veto, parempaan emme olisi pystyneet”.

Start Etelä -kilpailuissa upeaa menestystä

Sunnuntaina 19.12. järjestetyissä Start Etelä -kilpailuissa GS on saavuttanut 6 mitalisijaa! Minit level 2 -sarjassa voiton energisellä esityksellään vei Pixies ja kolmanneksi sarjassa sijoittui Fairies. Ryhmästunt juniorit level 4 sarjan osallistujat olivat poikkeuksellisesti kaikki GS-perheen jäseniä, joten seuraamme saatiin sarjan kaikki sijat 1-6. Aikuiset level 5 sarjan toiseksi sijoittui Sparks. Minit level 1-sarjassa kaikki osallistujat palkittiin ja jokainen joukkue sai tuomaripalautetta kilpailuesityksestään. Sarjaan seurastamme osallistui Nereids.

Aluekilpailujen yhteydessä järjestettiin Active Cheer Stage -näytöstapahtuma, jossa pääsevät esiintymään kaikki joukkueet, jotka eivät halua kilpailla. Tapahtumassa esiintyvät joukkueet saavat kommentteja esityksestään ja saavat kerättyä esiintymiskokemusta matalan kynnyksen harrastetapahtumassa. Tapahtumassa esiintyi kaupunginosajoukkueemme Hyades.

Onnittelut kaikille GS-joukkueille ja ryhmästunteille sijoituksista ja hienoista esityksistä kilpailulavalla!

Kilpailujen tulokset

EM-karsintakilpailuiden tulokset

Cheer juniorit level 5 tytöt
1. GS Whitelighters
2. HAC Junior Elite
3. FT Wild Sparkles

Cheer juniorit level 5 seka
1. FT Blackbackz
2. GS Dragons
3. DT Rockcats

Cheer aikuiset level 6 naiset
1. HAC Elite
2. GS Angels
3. FT Wild Flyers

Cheer aikuiset level 6 seka
1. FT Gorillaz
2. HAC X-ray
3. GS Phoenix

Cheer aikuiset tanssi
1. DT Dancers
2. NL Ladies Dance Team
3. GS Cyrenes

Start Etelä -kilpailun tulokset

Ryhmästunt juniorit level 4
1. GS Goal diggers
2. GS Dynamic
3. GS Luminary
4. GS Starskills
5. GS Sphinx
6. GS Dazzlings

Cheer Aikuiset level 5
1. FTE Blue Apes
2. GS Sparks

Cheer minit level 2
1. GS Pixies
2. TNV Luster Lights
3. GS Fairies