GS runkosarjan kakkonen18.7.2011admin

Odotettu runkosarjan viimeinen ottelu päättyi tappioon paikallisvastustajalle Roostersille lukemin 58-22. Ensimmäisellä puoliajalla GS:n hyökkäys eteni mukavasti Jenni Wahlbergin toimittaessa palloa lähinnä Teea Kemppiselle ja Elina Kerolle, mutta juoksuhyökkäys pysähtyi useasti Roostersin kovaan puolustuslinjaan. Roosters vastaavasti rankaisi Demonsien pienistä virheistä ja pehmeistä taklauksista kuljettaen palloa eteenpäin pitkiä siivuja kerrallaan. Sellu Seppälän loukkaantuminen kavensi Demonien rinkiä entisestään, ja toisella puoliajalla GS ei onnistunut pisteiden teossa lukuunottamatta puolustuksen pakottamaa safetya.

Välierässä vastaan asettuu runkosarjan kolmonen Northern Lights Oulusta. Runkosarjassa GS haki pisteet Oulusta lukemin 18-64, joten tavoitteena on jälleen finaalipaikan uusiminen. Välieräottelu pelataan lauantaina 23.7 klo 17.00 Käpylän Velodromilla.