GS sitoutuu lisäämään arkiliikunnan määrää – liity mukaan!11.4.2019Jonna, Phoenix & Enkelit

GS:llä on käynnissä #arkiliikuntalupaus – koko seura lupaa lisätä arkiliikunnan määrää tänä keväänä! Haastamme mukaan myös muut seurat, huoltajat ja fanijoukot!

Arkiliikuntaa on kaikenlainen päivän mittaan tapahtuva liikkuminen ja liikehtiminen, mikä ei ole varsinaista vapaa-ajan liikuntaa. Siivoaminen, treeneihin pyöräily tai kävely, lumen luonti, lehtien haravointi, halon hakkuu, leikkiminen, portaiden nouseminen, bussipysäkiltä kauppaan kävely – lukuisat päivittäiset puuhat ovat arkiliikuntaa. Täältä löytyvään lomakkeeseen voi jokainen seuran jäsen, toimija tai huoltaja voi käydä lisäämässä omat arkiliikuntasuorituksensa tästä hetkestä kesän alkuun saakka – eniten arkiliikuntaminuutteja keränneet joukkue, yksittäinen urheilija ja valkkutiimi palkitaan liikunnallisilla lahjakorteilla!

Lisäksi järjestämme pyöränhuolto- ja pihapelitapahtuman sunnuntaina 5.5. Pasilassa! Varaathan ajankohdan jo kalenteristasi. Etsimme aktiivisia pyöräharrastajia paikan päälle auttamaan seuramme jäseniä pyörän huoltamisessa. Ilmoittaudu Jonnalle (jarvelajonna@gmail.com), mikäli olet kiinnostunut auttamaan GS:läisiä pyöriensä huoltamisessa.