GS toiminta laajenee – ilmottaudu mukaan uuteen Akrobatia-joukkueeseen!13.12.2023valmennuskoordinaattori

GS toiminta laajenee! Syksyn 2023 aikana toimintaan mukaan liittyneen akrobatiavalmentaja Maksim Karavaev myötä joukkueiden akrobatiaharjottelua on tehostettu. Uutuutena kevätkaudelle 2024 starttaamme akrobatiapainotteisen joukkueen Griffins (2010-2016 syntyneet), joka harjoittelee Kultahallilla kerran viikossa tiistaisin klo 18-19 Maksimin johdolla.

Akrobatiapainotteiseen ryhmään ei ole erillisiä taitovaatimuksia ja tavoitteena on panostaa huolellisesti akrobatian perusteisiin edeten urheilijan kehityksen mukaan. Ohjaus tapahtuu pääosin englanniksi, tukena harjoittelussa kuitenkin myös suomenkielinen valmentaja Ida Haapanen, joka tuo harjoitteluun myös stunttiosaamista. Harjoittelun painopiste on akrobatiassa, n. 2/3 harjoitusajasta panostetaan akrobatiaan ja 1/3 stunttiosaamiseen. Griffins esiintyy seuran kevätnäytöksessä toukokuussa.

Griffins on vuosina 2010-2016 syntyneille ja toimii mainiosti myös oheisharjoitteluna perinteisen cheer-joukkueen ohella; voit siis ilmoittautua mukaan vaikka harrastaisit jo toisessa joukkueessa! Mikäli urheilija harrastaa kahdessa seuran joukkueessa, joista vähintään toinen on alkeistason joukkue, myönnetään hänelle 50 % alennusta alkeistason joukkueen harrastusmaksusta. Olethan näissä tapauksissa yhteydessä suoraan seuran toimistoon (toimisto@goldenspirit.fi). 

Ilmottaudu mukaan MyClubissa!

Ilmoittautuminen kevään cheerkursseille on nyt myös auki MyClubissa: 
2013-2016 syntyneet torstaisin klo 16-17 Kultahallilla