GS Urheilijawebinaari 7.11. klo 11: Urheilijan uusi arki – motivaatio ja mindset muuttuneessa maailmantilassa22.10.2020Jonna, Phoenix & Enkelit

GS kutsuu kaikki seuran urheilijat, huoltajat, valmentajat ja muut toimihenkilöt koolle syksyn GS Urheilijawebinaariin. Tänä syksynä urheilijaluento järjestetään Zoomissa ja aiheena on motivaatio ja mindset muuttuneessa maailmantilassa.

Luennoitsijana toimii Hintsa Performancen Pekka Pohjakallio. Hintsa Performance on valmennusyritys, jonka filosofiana on ”Parempi elämä luo parempaa suorituskykyä”. Hintsa auttaa huippu-urheilijoita ja yritysten johtoa ja työntekijöitä rakentamaan kestävää suorituskykyä pala kerrallaan. Pekka Pohjakallio toimii Hintsa Performancella liiketoiminnankehitysjohtajana ja mentorina keskittyen erityisesti henkiseen energiaan ja Hintsan ytimeen: identiteettiin, merkitykseen ja kontrolliin. Ennen Hintsaa Pekka oli yrittäjänä 925 Designissa, jossa hän valmensi tietotyöntekijöitä muotoilemaan uudelleen työviikkonsa. 925:n aikana Pekka kirjoitti yhdessä Saku Tuomisen kanssa aiheesta Työkirjan.

Luennolla käsitellään motivaatiota, mindsetia sekä pohditaan sitä, miten olla paras versio omasta itsestä koronaviruksen aiheuttamista muutoksista huolimatta. Luento on ensisijaisesti urheilijoille suunnattu, mutta myös muut GS-perheen jäsenet ovat tervetulleita. Tapahtuma on maksuton.

Zoom-linkki luentoon toimitetaan jäsenistölle MyClubin kautta. Linkin saat myös valmentajaltasi. Luento alkaa klo 11.00 ja kestää noin 1,5 tuntia. Luennolle osallistuaksesi tarvitset pääsyn Zoom-videokokousalustaan. Lisätietoja Zoomista täällä.

Mitä sinä haluaisit luennolla käsiteltävän? Jätä toiveesi GS:n Instagram Directiin. Sinulla on myös mahdollisuus jättää kysymyksesi Pekalle etukäteen IG:ssä – pysy kuulolla! Nähdään siis lauantaina 7.11. klo 11 Zoomissa!