GS:lle oma cheer-halli29.1.2021seurakoordinaattori

GS:lle oma cheer-halli ja treenitilat Kaarelaan vuoden 2021 lopussa

Pitkään kestänyt tilahanke saadaan tämän vuoden lopussa päätökseen, kun seura saa käyttöönsä uudet, laadukkaat tilat Helsingin Kaarelasta.


Haave omasta hallista on elänyt seurassa jo vuosien ajan. Vuonna 2017 päätettiin ryhtyä toimiin ja vuonna 2018 seuraan haettiin tilahankevastaavaa. Oman treenihallin etsiminen kesti vuosia, sillä tavoitteena oli löytää tila, jossa viihtyisimme pitkään ja puitteet olisivat ensiluokkaiset.

Vihdoin vuoden 2020 alussa aloitettiin sopimusneuvottelut tilasta, joka sijaitsee Helsingin Kaarelassa, Kehä1:n ja Hämeenlinnanväylän kulmassa, loistavien kulkuyhteyksien varrella. Uusien tilojen vierestä kulkee lukuisia busseja ja sekä Kannelmäen juna-asemalle että tulevan Raide-Jokerin pysäkille kävelee n. 15 minuuttia.

”Lähtökohtana oli, että uusien treenitilojen tulisi sijaita hyvien kulkuyhteyksien varrella, jotta jatkossakin seuran jäsenet pääsevät kulkemaan harjoituksiin helposti ja nopeasti”, kertoo Maria Pojasnik, seuran tilahankevastaava.

Uusi sijainti mahdollistaa laajan yhteistyön esimerkiksi alueen koulujen kanssa ja sijainti on myös lähellä esimerkiksi Pirkkolan liikuntapuistoa. Omat tilat mahdollistavat tulevaisuudessa kasvua uusilla alueilla, kuten päivätoiminnan eli esimerkiksi liikunnallisten iltapäiväkerhojen muodossa.

”Tulemme edelleen kuitenkin jatkamaan meille tärkeiden kaupunginosajoukkueiden toimintaa, eli osa alkeis- ja harrastejoukkueista jatkaa yhä lähellä harrastajiaan, omissa kaupunginosissaan”, Pojasnik valottaa.

Uudenkarheat, liikuntaan suunnitellut tilat odottavat meitä – edessä talkootyötä ja yhteen hiileen puhaltamista

Uudet tilat ovat parhaillaan rakenteilla ja seura pääsee siirtämään toimintaansa tiloihin asteittain syyskauden 2021 aikana. Vuoden loppuun mennessä uusien, varta vasten liikuntaan suunniteltujen tilojen olisi määrä olla joukkueiden käytössä.

Pojasnikin mukaan seuralle on tärkeää, että vaikka tilat ovat uudet ja varta vasten toimintaan suunnitellut, eivät harrastuskustannukset nouse kohtuuttomiksi: ”GS pyrkii edelleen uusien tilojenkin myötä pitämään harrastuskustannukset jäsenilleen maltillisina ja linjassa aiempien kustannusten kanssa.”

Jäsenistön apua, yhteistyökumppaneita ja talkoohenkeä tullaan tarvitsemaan vuoden 2021 aikana enemmän kuin koskaan. Uusiin tiloihin muutto tarkoittaa sitä, että tulemme tarvitsemaan paljon apukäsiä tilojen kuntoon laittamisessa sekä yhteistyökumppaneita esimerkiksi sisustamisessa ja tilojen viimeistelyssä. Mikäli teillä on mielessä tapa, jolla haluatte olla avuksi tai tukea seuraa tämän uuden, jännittävän askeleen ottamisessa, olettehan jo nyt yhteydessä seuran tilahankevastaavaan (maria.pojasnik@goldenspirit.fi). Näytetään tänä vuonna, mistä kultainen GS-henki on tehty!

Tarkemmasta aikataulusta seura tiedottaa jäsenistöään rakennustöiden edetessä.

Lisätietoa tilahankkeesta:
Maria Pojasnik
tilahankevastaava
maria.pojasnik@goldenspirit.fi