GS kutsuu pojat ja miehet kokeilemaan cheerleadingia Miestenpäivään6.8.2019valmennuskoordinaattori

GS kutsuu kaiken ikäiset pojat ja miehet treenaamaan seuramme yhteiseen treenitapahtumaan 15.8. klo 17-19 Pasilan urheiluhallille (Radiokatu 22). Oletko sinä valmis kokeilemaan ihmisten nostelua ja itsensä ylittämistä?

Miestenpäivä on Golden Spiritin oma treenitapahtuma pojille ja miehille. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille, jotka haluavat päästä kehittämään liikkuvuutta ja räjähtävyyttä monipuolisen urheilutreenin parissa!

Golden Spiritissä urheilee kymmeniä miehiä, jotka treenaavat eri ikä- ja taitotasoilla. Lukuisat joukkueet ottavat mukaan poika- ja miesurheilijoita treenaamaan akrobatiaa, nostoja ja fysiikkaa.

Tapahtuma on kaikille pojille ja miehille ilmainen ja avoin, liikunta- tai lajitaustaa ei tarvita. Edustusjoukkueiden Phoenix- ja Devils-urheilijat treenaavat ja opettavat tässä ilmaisessa lajikokeilutreenissä uudet tulokkaat lajin saloihin.Tapahtumaan osallistuminen ei sido mihinkään, mutta osallistujilla on mahdollisuus aloittaa kilpacheerleading Golden Spiritissä tapahtuman myötä.

MITÄ? Avoin & ilmainen treenitapahtuma kaikille pojille ja miehille, iästä ja liikuntataustasta riippumatta
MISSÄ? Pasilan Urheiluhallilla, Radiokatu 22, Helsinki
MILLOIN? Torstaina 15.8. klo 17.00-19.00
MITÄ TARVITSEN MUKAAN? Avoin mieli, juomapullo, sisäliikuntavarusteet sekä -kengät

Nähdään Miestenpäivässä!