Hae mukaan kevään 2022 akatemia- ja klinikkatoimintaan!9.2.2022Toiminnanjohtaja

Haluaisitko tietää millaista on urheilla edustus- ja kilpajoukkueissamme? Onko tavoitteesi päästä kesällä järjestettävissä joukkuevalinnoissa kilpa- ja edustustason joukkueisiin?

Hae mukaan edustustason akatemiatoimintaan tai kilpatason klinikkatoimintaan!

Akatemia on tulevien edustustason urheilijoiden treeniohjelma, jossa harjoitellaan yhdessä nykyisten joukkueen jäsenten kanssa normaalien treenien tapaan. Akatemiaurheilijat pääsevät tutustumaan joukkueeseen, sen toimintaan ja ihmisiin jo ennen kauden 2022-2023 joukkuevalintoja. Haku akatemiatoimintaan täältä!

Klinikka on tulevien kilpatason urheilijoiden treeniohjelma, jossa harjoitellaan yhdessä nykyisten joukkueen jäsenten kanssa normaalien treenien tapaan. Klinikkaurheilijat pääsevät tutustumaan joukkueeseen, sen toimintaan ja ihmisiin jo ennen kauden 2022-2023 joukkuevalintoja. Haku klinikkatoimintaan täältä!

Osallistuminen akatemia/klinikkatoimintaan on maksutonta. Haku on auki 4.-11.2. ja valinnoista ilmoitetaan hakijoille 18.2. mennessä. Lisätietoja joukkueista ja treenipäivistä löydät hakulomakkeesta. Hae mukaan kohti GS huippua!