Ilmoittaudu syksyn akrobatiakursseille24.8.2011admin

Ilmoittautuminen GS:n syksyn akrokursseille on alkanut! Nyt sinulla on mahdollisuus oppia oikea tekniikka ja edetä akrobatiassa aikaisempaa nopeammin osallistumalla akrobatian erityiskursseille! Pääset kehittymään omalla tasollasi ja hyvässä seurassa. 
Ryhmät:
 
1. Etumatkaa akrobatiaan – akrobatian perusteet RYHMÄ ON TÄYNNÄ
Tällä kurssilla keskitytään akrobatian alkeiden harjoitteluun! Opettelemme mm. kärrynpyöriä, kuperkeikkoja, käsilläseisontoja, siltakaatoja ja flikkiä. Voimasi ja notkeutesi lisääntyy samalla kuin vartalonhallintasi kehittyy! Ei taitovaatimuksia. Ryhmää ohjaa WL-valmentajat Jaana Lahti ja Erika Ignatius, apunaan ja avustajinaan seuran edustusjoukkueiden jäseniä! Koko syyskauden hinta on vain 40 e. Voit käydä jokaisella kerralla tai vain silloin kuin ehdit. Su 16.15-17.45 Töölön Kisahalli
 
2. Vauhtia flikkeihin RYHMÄ ON TÄYNNÄ
Tässä ryhmässä harjoitellaan flikkiä, flikkiflikkiä, arabiflikkiä, arabiflikkiflikkiä jne. Oikean flikkitekniikan opettelun jälkeen jatkaminen uusiin taitoihin on helppoa. Tämä ryhmä sopii jo flikin oppineille ja niille, jotka ovat valmiita aloittamaan flikkiakrobatian tehokkaan harjoittelun! Taitovaatimuksena käsilläseisonta ja siltakaato kevyellä avulla. Ryhmää ohjaa kokenut akrobatiavalmentaja Tomik Plummer! Koko syyskauden hinta on vain 40 e. Voit käydä jokaisella kerralla tai vain silloin kuin ehdit.
Ke 21.00-22.00 Töölön Kisahalli
 
3. Volttiakrobatiaa
Tässä ryhmässä volttiakrobatia on pääroolissa! Ryhmässä harjoitellaan paikaltaan volttia, flikkivolttia, arabivolttia ja arabiflikkivolttia! Vaativimpiakin taitoja voidaan mahdollisuuksien mukaan harjoitella. Taitovaatimuksena flikki ja arabiflikki. Koko syyskauden hinta on vain 40 e! Voit käydä jokaisella kerralla tai vain silloin kuin ehdit. Ryhmää ohjaa kokenut akrobatiavalmentaja Tomik Plummer!
Su 20.00-21.00 Töölön Kisahalli
 
4. Akrobatiaa edistyneille
Tämä ryhmä harjoittelee vain kuusi kertaa, kolme kertaa syyskuussa ja kolme kertaa lokakuussa, joten hinta on vain 15 e. Voit tulla paikalla joka kerta tai vain silloin kun ehdit! Tässä ryhmässä jatketaan volttiakrobatian harjoittelua, mutta edeten kohti suoria- ja kierrevoltteja. Taitovaatimuksena on volttiakrobatian osaaminen. Ryhmää ohjaa kokenut akrobatiavalmentaja Tomik Plummer!
Lauantaisin klo 20.45-21.45
 
 
Aikaisemmat akrobatiakurssit ovat täyttyneet nopeasti, joten toimi pian!
 
Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen
 
Sisällytä viestiin nämä tiedot:
1. Nimi, ikä, nykyinen joukkue
2. Ryhmä, johon haluaisit ilmoittautua
3. Oma tai huoltajan puhelinnumero
4. Jo osaamasi akrobatiataidot
 
Jos et ole varma, mikä ryhmä sinulle sopii, ota rohkeasti yhteyttä
Erikaan, erika.ignatius@goldenspirit.fi Kurssit alkavat heti syyskuun
alussa.
 
GS pidättä oikeuden perua ryhmä tai vaihtaa sen aikaa, mikäli ryhmä ei

tulisi täyteen.