Johanna Luttinen toiminnanjohtajan äitiysvapaan sijaiseksi13.3.2024valmennuskoordinaattori

Meillä on ilo ilmoittaa, että toiminnanjohtajan äitiysvapaan sijaisena on 11.3. aloittanut Johanna Luttinen. Johanna on tuttu seuramme joukkueiden psyykkisenä valmentajana ja valmentajien kouluttajana, ja tämä työ jatkuu myös sijaisuuden ohella. Johannan monipuolinen työ- ja koulutustausta antaa seurallemme upeita mahdollisuuksia kehittää toimintaamme sijaisuuden aikana.

Johannan terveiset:

”Olen tosi kiitollinen mahdollisuudesta syventää yhteistyötä Golden Spiritin kanssa. Odotan tulevaa innolla ja sitä, mitä kaikkea pääsemme yhdessä kokemaan, tekemään ja kehittämään.

Arvostan suuresti seuraa, GS-perhettä. Seuran meiningit ovat uponneet syvälle, koskettaen tavalla, jota en yhteistyömme alkaessa osannut odottaa. Olen ollut valtavan vaikuttunut siitä, mitä kaikkea olen nähnyt ja kokenut kuluneen 2,5v yhteistyön aikana. Yhteistyö valmentajien ja urheilijoiden kanssa on ollut antoisaa, opettavaista ja vahvistanut ajatusta siitä, kuinka inhimillisyys, jaettu asiantuntijuus ja yhdessä tekeminen luovat loistavat puitteet hyvinvoinnille, kehittymiselle ja uuden oppimiselle sekä oivaltamiselle.

On tosi upeaa tarttua Pikkiksen äitiyslomansijaisuuteen sekä päästä kehittämään vahvassa yhteistyössä työhyvinvoinnin sekä kilpa- ja huippu-urheilun olosuhteita. Uskon myös, että taustaani peilaten pystyn tuoda arvokkaita näkökulmia cheerurheiluun, harrastamiseen ja urheilijalähtöiseen valmennukseen liikunnan ilon, onnistumisen kokemuksen ja yhteisöllisyyden näkökulmasta.

Nähdään hallilla ja jutellaan lisää!”