Kauden avauspelistä voitto!20.5.2006admin

Tyttö-Demonit pääsivät kauden ensimmäiseen koitokseen, kun Lappeenrannan Rajaritarit saapuivat Demoni-luolaan. Käytännössä molemmat joukkueet pelasivat elämänsä ensimmäistä ottelua, vaikkakin Demoneista kolme pelaaja oli viime vuoden sekajoukkueessa mukana.

Peli alkoi Demonien kannalta hienosti, kun ensimmäisessä hyökkäysvuorossa keskushyökkääjä Laura Torikka kirmasi juoksupelillä kauden ensimmäisen maalin. Lisäpisteellä ei kuitenkaan saatu kartutettua pistetiliä. Demoni-puolustus pelasi heti alusta alkaen tiiviisti, eikä Rajaritari-hyökkäykselle avautunut tilaisuutta maalintekoon. Päinvastoin, puolet Demonien maaleista tuli syötönkatkoista, kun Sanni Koskenniemi ja Hanna Härkönen palauttivat vastustajan heitot vastakkaiseen maaliin. Hanna ja Sanni olivat muutenkin pistetehtailijoina Hannan tehdessä maalin myös hyökkäyksessä ja Sanni lisäpisteen. Vastustajakin pääsi maalin makuun, kun pelinrakentajana ja puolustuksen tehopelaajana häärinyt Nina Timonen katkaisi Demonien heiton ja palautti sen edessä häämöttäneeseen maaliin. Pelin lopputulos 25-6 ja kaikille lisäksi hyvä mieli mukavasta pelistä. Kiitos Rajaritarit! Sanni Koskenniemi ja Nina Timonen valittiin joukkueidensa parhaiksi pelaajiksi.

Jokaisesta pelistä oppii rutkasti, kun joukkue on vielä melko kokematon. Seuraavaksi tavoitteeksi Demonit asettivat pelikirjan opettelemisen tulevia pelejä varten. Ettei hätä pelien kutsumisessa ole niin kova.