Kausi jatkuu paikalliskamppailulla23.5.2013admin

Helsingin Velodromilla kolahtaa lauantaina 25.5 kun GS Demons ja Roosters ottavat toisistaan mittaa. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa vieraspeleillä, joten lauantain kamppailu on kesän ensimmäinen Helsingissä pelattava naisten SM-sarjan ottelu.

Joukkueet kohtasivat viimeksi välierässä kesällä 2012. Välierän vei tiukan kamppailun jälkeen GS lukemin 24-12. Joukkueissa on tapahtunut muutoksia viimekesästä ja onkin mielenkiintoista nähdä, miten voimasuhteet ovat muuttuneet talven aikana. Roosters aloitti kautensa tasaisella vierasottelulla Turussa, voittaen Trojansin lopulta lukemin 30-32. GS:n kauden avaus kaksi viikkoa sitten Seinäjoella oli nihkeä esitys, mutta lauantaina Oulussa oli jo paljon pirteämpää suorittamista. Oulussa pelattiin kesäisessä helteessä yli kolmetuntinen ottelu. Talviharjoittelu on selkeästi tuottanut tulosta, sillä joukkue jaksoi painaa täysillä loppuun asti vaikka loppua ei tuntunut koskaan tulevan.

GS:n puolustus on esiintynyt alkukauden todella pirteästi ja vastustajat ovat päässeet rokottamaan vain kahdesti. GS:llä on marssittaa kentälle kokonaisuutena todella kokenut puolustus. Hyökkäys ei vielä ole aivan uomissaan, mutta ratkaisijoita on niin laajalla rintamalla, että helpolla ei Roostersin puolustus tule pääsemään.

GS:n päävalmentaja Niclas Carpelan kommentoi alkukautta ja tulevaa ottelua seuraavasti.

– Pari pitkää vieraspelireissua takana, joten erittäin kiva päästä pelaamaan kotikentällä. Oulun peliin saatiin jo korjattua kauden avauksessa olleita virheitä / sekoilua ja peli alkoi näyttämään jo vähän sellaiselta kun sen halutaan olevan.

– Roostersista tiedän sen verran, että se on voittanut kauden avauksen ja on tämän sarjan kestomenestyjänä varmasti vaarallinen vastus. Roosters tulee todennäköisesti myös luottamaan heittohyökkäykseen enemmän kuin kaksi ensimmäistä vastusta, joten se tuo uusia haasteita meidän puolustukselle. Odotan matsista tiukkaa vääntöä ja hyvätasoista fudista”

Ottelun kick off on klo 13.00. Paikalla on kahvio, joten kannattaa ottaa pikkurahaa mukaan. Myynnissä myös GS Demons tuubihuiveja hintaan 10e. Otteluun on vapaa pääsy, halutessasi voit kuitenkin tukea Demonittaria vapaaehtoisella kannatusmaksulla.