Kauteen 2012 uusien valmentajien opein10.3.2012admin

Ari Evwaraye ja Stefan ”Eti” Karkulahti ovat Demonien vastuuvalmentajat kaudella 2012! Koko talven jatkunut yhteistyö johti pysyvään järjestelyyn ja Demonittarilla on ilo ja kunnia saada valmennusta pitkäaikaisilta suomalaisilta jefupioneereilta jatkossakin. Valmentajakaksikkoa avustavat tarvittaessa Pete Salovalta, Mikko Sammal, Mika Varis, Henri Kurki, Sami Alalampi ja Riku Flink.

”Demonit ovat olleet onnekkaassa asemassa koko historiansa ajan, meillä on aina ollut mahdollisuus työskennellä huippuvalmentajien kanssa. Teemu Kuusisto ja Kalle Karppinen ovat valmentaneet seurassamme jo vuosia joko yhdessä tai erikseen, sen lisäksi heitä on eri vuosina ollut täydentämässä Heikki Kuusela. Viime kauden jälkeen koko tämä kolmikko päätti että on aika siirtyä muihin haasteisiin ja vapaa-ajanviettotapoihin. Se oli todella suuri muutos ja ehkä jopa shokki koko joukkueelle. Mutta näin monen vuoden jälkeen on ihan normaalia ja ehkä jopa odotettuakin että valmentajat siirtyvät jossain vaiheessa sivuun. Haluankin tässä kiittää koko herra kolmikkoa kaikesta siitä työstä mitä ovat Demonittarien ja koko naisjefun eteen tehneet. He ovat olleet todellisia uranuurtajia suomalaisessa naisjenkkifutksessa” sanoo joukkueenjohtaja Petra Eloranta.

Onneksi Demonittarilla on paljon tuttuja suomalaisessa jefuyhteisössä ja kauan ei tarvinnut naisten yksin treenailla. Teemu Kuusiston vinkistä uuden valmentajan haku aloitettiin ottamalla yhteyttä vanhoihin mies-Demonien pelaajiin, josta sitten  löytyikin nykyään East City Giantsissa eli ECG:ssä vaikuttava Mikko Sammal. Hän ehdotti että naiset ryhtyisivät treenaamaan yhdessä ECG:n miesten kanssa.
”Siitä se sitten oikeastaan lähti kuin varkain. Ensin Ari ja Eti olivat vähän kuin konsultti-tyyppisiä valmentajia meille. Sitten he ottivat yhä enemmän ja enemmän vastuuta ja yhtäkkiä meistä olikin kasvanut yksi iso jenkkifutisperhe ECG:n kanssa. Lopulta päädyttiin siihen että Ari ja Eti vastaavat myös naisten valmennuksesta kesällä 2012 apunaan koko ECG:n valmennustiimi. ” toteaa Eloranta leveä hymy kasvoillaan.

Alun paniikin ja epätoivon jälkeen homma onkin nyt todella mallillaan. Treeneissä on hyvä pöhinä ja tekemisen meininki, monia uusia lahjakkaita pelaajia on liittynyt joukkueeseen ja Oulusta mukaan tuli maajoukkue-LB Milla Kuusisto.
”Alun hankalan ja ehkä rankankin syksyn jälkeen ei voi olla kuin tyytyväinen lopputulokseen. Tästä on hyvä lähteä kohti tulevaa jenkkifutiskesää!”, summaa Eloranta.

Naisten rosteri julkaistaan maaliskuun aikana.