Kesäleiri 201312.4.2013admin

Ilmoittautuminen leirille alkaa tiistaina 16.4. klo 10. Ilmoittautuminen tapahtuu GS:n nettisivujen kautta, seuraa etusivun uutisia.

Aika: 3.-5.6.2013

Paikka: urheiluopisto Kisakeskus

Hinta: 125e

GS:n kesäleiri alkeis- ja c-tason harrastajille sekä kaikille mineille järjestetään 3.-5.6. urheiluopisto Kisakeskuksessa. Leirin hintaan sisältyy kaikki toiminta sekä kuljetukset, yöpyminen, ruoat ja leiri t-paita. Leiri alkaa maanantaina 3. kesäkuuta aamulla ja päättyy keskiviikkona 5. kesäkuuta iltapäivällä. Leirille on yhteisbussikuljetus Töölön Kisahalli – Kisakeskus – Töölön Kisahalli. Kisakeskus sijaitsee Fiskarsissa, noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Leirillä treenataan rennossa kesäleiritunnelmassa kolmen päivän ajan. Luvassa on runsaasti erilaisia lajitaitoja sekä tietysti hauskanpitoa tutussa GS-porukassa. Leirillä on ihanteelliset olosuhteet myös akrobatian harjoitteluun, sillä käytettävissämme on kaksi ilmavolttirataa sekä muita patjoja. Treenien ohella Kisakeskuksessa on mahdollista harrastaa esimerkiksi ulkoleikkejä ja uimista.

Valmentajina leirillä toimivat seuran omat kokeneet valmentajat. Leirin vastuuvalmentajina toimivat Eeva ”Eetu” Jokela sekä Jonna Järvelä. Leirin ensimmäisenä päivänä keskitytään pääasiassa akrobatiaan, jolloin mukana on myös Cheer Skillzin valmentajia mukaan lukien GS:n suosittuja akrokursseja vetävä yhdysvaltalainen Tomik Plummer.

Ilmoittautumisaikaa on toukokuun 5. päivään saakka tai kunnes leiri on täynnä. Varmista paikkasi ajoissa, sillä viime vuonna leiri täyttyi muutamassa päivässä! Maksimiosallistujamäärä leirillä on 75. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.