Kuopio CheerOpen 11.9.200411.9.2004admin

Perinteiset cheerleadingin syyskilpailut käytiin Kuopiohallissa 11.9. Paikalle oli saapunut yli 800 cheerleaderia kilpailemaan 8 eri sarjassa.
Golden Spiritin ryhmät esiintyivät jälleen kerran mallikaasti. Minien teema-sarjassa molemmat joukkueet onnistuivat tuomaan teemansa selkeästi esille koko ohjelman ajan ja tiukassa kilpailussa Spellbinders sijoitui toiseksi ja Pixies kuudenneksi.
Naisten ryhmästunt-kilpailu oli tasokas vaikkakin kaikille kärkijoukkueille sattui pieniä virheitä ohjelmissa. Hallitsevat Euroopan- ja Suomen mestarit GS Sotanorsut pitivät pintansa vaikealla ohjelmalla ja pokkasivat jälleen voittopokaalin itselleen.
Naisten ja tyttöjen yhteisessä cheer-sarjassa oli ennätysmäärä joukkueita mukana. GS:ää edustivat Genies b-naiset ja Tinkerbells c-juniorit. Molemmille joukkueille sattui ohjelmassa pieniä virheitä ja kuudentoista joukkeen sarjassa Genies sijoittui viidenneksi ja Tinkerbells yhdeksänneksi. Hienot saavutukset tiukassa kilpailussa, jossa mukana oli useita sekä aikuisten että junioreiden SM-kisojen menestyjiä.
Onnittelut kaikille kisaajille ja valmentajille!