Lady Demonit valmistautuvat ensi kauteen20.10.2004admin

Lady Demoneiden kultakausi ei vaikuta vieneen motivaatiota joukkueelta. Valmennusryhmä jatkaa samalla kokoonpanolla ja myös suurin osa pelaajista on aikeissa olla mukana taas ensi kesänä. Lisäksi muutamat aiemmin mukana olleet pelaajat ovat ilmaisseet kiinnostuksensa palata joukkueeseen. Ja vielä mahdollisia vahvistuksia toisista joukkueista saattaa olla odotettavissa. Tässä vaiheessa kaikki näyttää siis hyvältä ensi kautta ajatellen. Toki sinne on vielä pitkä matka ja treenit ovat vasta alkamassa, joten ei hymyillä liian leveästi, mutta näistä lähtökohdista on mukava aloittaa valmistautuminen kesään 2005.

Nyt on myös paras hetki uusien lajista kiinnostuneiden tulla mukaan. Talvikaudella harjoitellaan pitkälti nimenomaan perustekniikoita ja muita perusteita, joten juonesta saavat nopeasti kiinni myös ne, jotka eivät ole lajia aiemmin harrastaneet. Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseemme, älä epäröi ottaa yhteyttä valmentajiin. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Viime kesänä aloitettua koululippupallotoimintaa on tarkoitus viedä eteenpäin ja mahdollisuuksien mukaan perustaa oma juniorijoukkue. Omien kasvattien varttuminen ratkaisupelaajiksi SM-sarjaan onkin tavoitteena muutaman vuoden aikajänteellä.