Lauantaina vieraaksi saapuu Bouncers25.7.2013admin

Runkosarjan toiseksi viimeisellä kierroksella sarjajohtaja GS Demons saa vieraakseen Mikkeli Bouncersin. Mikkeliläiset ovat toistaiseksi ilman voittoa, joten kotijoukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Sarjatauon aikana Bouncersilla on ollut mahdollisuus yhteisiin joukkueharjoituksiin, kun taas valtaosa GS:n runkopelaajista oli maajoukkueen mukana MM-kisoissa. Demons on myös kärsinyt ikävistä loukkaantumisista kauden aikana. Pelaajarinki on kuitenkin laaja, ja menetyksiä on pystytty korvaamaan kohtuullisesti. Lauantaina useat tulokaspelaajat pääsevät antamaan näyttöjä loppupelejä ajatellen. 

GS hyökkäys on vahvistunut entisillä maajoukkuepelaajilla, kun monivuotinen pelinrakentaja Jenni Wahlberg sekä vuonna 2010 Demonseissa pelannut Mirva Honkonen palasivat joukkueen vahvuuteen.  Wahlbergin paluu tuo hyökkäykseen monipuolisuutta ja vaarallisuutta. Demons –puolustusta vastaan on keskimääräisesti tehty alle maali per peli, joten Mikkeliläisillä on kova työ raivata tiensä maalialueelle. Bouncers onnistui Oulua vastaan kahdesti, joten hyökkäyspeli on kesän aikana kehittynyt. Mikkelin vaarallisimpia pelaajia ovat hyökkäyksessä OL Jenni Miettinen sekä hyväkätinen QB Miia Liukkonen. Myös puolustuksen boxissa LB Susanna Latvala on esittänyt kovia otteita ja nähtäväksi jääkin miten Bouncers -puolustus onnistuu GS-juoksujen pysäyttämisessä. Demonsin heittopeliäkään ei etenkään Wahlbergin paluun jälkeen sovi unohtaa.

Helsinkiläisten peli lähti maajoukkuetauon jälkeen hieman yskähdellen käyntiin Tampere Saintsia vastaan. Bouncers-peliin joukkue on saanut taas viikon enemmän treeniä ”uudella” kokoonpanolla, joten odotettavissa on parempaa suorittamista. Loukkaantumisten vaivaamalla kotijoukkueella on kuitenkin niin laaja ja laadukas pelaajarinki, että Velodromin ulkokentällä pelattavalla ottelulla ei ole kuin yksi ennakkosuosikki. Vasta toista kautta SM-sarjaan osalllistuvan Bouncersin edesottamuksia odotetaan kuitenkin mielenkiinnolla, sillä Mikkelissä tehdään hyvää työtä jenkkifutiksen parissa ja ennemmin tai myöhemmin se tuottaa tulosta.