Liity Pihlajalinnan ja GS:n Bonus-perheeseen!9.6.2022Toiminnanjohtaja

Pihlajalinna Bonus on nyt seuramme käytössä!

Pihlajalinnan bonusasiakkaana voit kerätä GS-perheelle bonushyvitystä lääkärikäynneistäsi (poislukien työterveys- ja hammaslääkärikäynnit). Kuka vaan voi liittyä GS:n Bonus-perheeseen, joten otathan puhelimen käteesi, lataat Pihlajalinna-sovelluksen ja välität viestiä myös tutuillesi! Miten se tapahtuu?

  1. Lataa Pihlajalinna-terveyssovellus maksutta App Storesta tai Google Playsta.
  2. Tunnistaudu sovelluksen käyttäjäksi verkkopankkitunnuksillasi. Ensimmäisellä kerralla luot oman PIN-koodin, jolla kirjaudut palveluun jatkossa.
  3. Etsi sovelluksen alareunan valikosta Bonus.
  4. Etsi ja valitse haluamasi tukikohde valikosta (Golden Spirit ry). Samalla voit liittää alaikäiset lapsesi Pihlajalinna Bonukseen.

Valmista tuli! Jokainen lääkärikäynti Pihlajalinnassa kerryttää puolivuosittain seuralle maksettavaa bonushyvitystä, joka käytetään seuran toiminnan kehittämiseen. Helppo ja vaivaton tapa tukea GS-perheen toimintaa – levitäthän siis sanaa!

Pihlajalinna on Golden Spiritin virallinen sairaala, joka tarjoaa saman katon alla urheilijan koko hoitopolun. Yhteistyökumppanimme tarjoaa sinulle urheiluvammoihin perehtyneet lääkärit ja fysioterapeutit sekä uusimmat hoitomenetelmät varmistaakseen, että tulet kuntoon ja pääset takaisin lajisi pariin mahdollisimman nopeasti. ​

Luethan lisää yhteistyöstämme täältä.