Lipunmyynti kevätnäytökseen 26.5.6.5.2024seurakoordinaattori

Tervetuloa Golden Spiritin kevätnäytökseen Urhealle!

GS-henki valtaa jälleen Urhean, kun seuramme joukkueet astuvat esiin perinteisessä kevätnäytöksessä sunnuntaina 26.5.
Ovet avautuvat klo 13, ja itse näytös käynnistyy klo 13:30.
Huomioithan, että lipunmyynti toteutetaan VAIN nettimyyntinä Lippuagentin kautta, eikä ovimyyntiä järjestetä. Lipun voit ostaa täältä.


Tapahtumassa on monipuolista ohjelmaa, mukana seuran oma myyntipiste, cheer-kirppis, arpajaiset, ruusunmyynti sekä Urhean oma kahvio.
Varaathan mukaasi käteistä rahaa näitä varten, mutta toki korttimaksu ja Mobilepay ovat myös mahdollisia!

Lipunmyynti Lippuagentissa alkaa 8.5. klo 9:00.

Alle 3-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi ja voivat seurata näytöstä aikuisen sylissä.
Pyörätuolilla kulkevat saavat ottaa yhden avustajan mukaan veloituksetta.

Yleisöltä toivomme, ettette jätä yksittäisiä tyhjiä paikkoja katsomoon, sillä liput myydään katsomottain, jotta kaikki istumapaikat täytetään.

Myynnissä on kokopäivän lippuja sekä puolikkaan päivän lippuja (osa1/osa2). Jos ostat puolikkaan päivän liput, huomioithan, että voit saapua tapahtumapaikalle vain lipussa ilmoitetun aikarajan sisällä. Varmista, että noudatat tätä ohjeistusta saapuessasi tapahtumaan.

Vapaaehtoiseksi näytökseen?

Oletko aina haaveillut osallistuvasi upeaan tapahtumaan, mutta et ole tiennyt, mistä aloittaa? Nyt on loistava tilaisuus astua ensimmäisille vapaaehtoistyön askeleillesi. Golden Spiritin kevätnäytös kaipaa juuri sinun apuasi, ja ilmoittautuminen vapaaehtoistehtäviin on nyt käynnissä.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai erityistä tietämystä lajista – riittää, että sinulla on intoa ja halua auttaa! Tarjoamme kaikille vapaaehtoisillemme työtodistuksen, joka voi olla hyödyksi tulevaisuuden työmahdollisuuksissa. Lisäksi sinulla on tilaisuus seurata näytöksen upeita esityksiä työvuorojesi aikana.

Ilmoittautumisaika päättyy 19.5., joten älä jää odottamaan. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta pyrimme ottamaan mukaan kaikki halukkaat. Työvuorot ja muut tärkeät tiedot ilmoitetaan ilmoittautumisajan jälkeen. Linkki ilmoittautumiseen täältä.