Mari Salonen Demonsiin15.1.2013admin

Naisten SM-sarjan GS Demons vahvistuu jälleen. Tammikuun alussa valmennusjohto sai tiedon, että maajoukkueen aloittavana linebackerinä viime vuoden maaottelussa pelannut Mari Salonen haluaa vaihtaa Helsinki Roostersista paikallisvastustajan väreihin.

”Olen erittäin tyytyväinen, että joukkueemme ja valmennusryhmämme kiinnostaa maajoukkuepelaajia. Täytyy olla otettu, että pelaajat uskovat saavansa meillä parhaat valmiudet kesän MM-kisoihin. Meillä on nyt runsaasti pelaajia ja rosterissa leveyttä kaikilla pelipaikoilla”, Demonsin päävalmentaja Niclas Carpelan kommentoi tuoreinta siirtouutista.

Viime kesän hopeamitalistijoukkue valmistautuu tulevalle kaudelle selvästi muuttovoittoisena. Jo elokuussa Roostersista siirtyi maajoukkuelinjamies Karoliina Paukkala, joka saavutti Demonsin paidassa jo lippupallon SM-hopeaa syyskuussa. Joulukuun lopussa joukkue sai kokeneet Merita Bruunin ja Paula Lehtisen riveihinsä. Salonen on siis jo neljäs Demonsiin siirtyvä maajoukkuepelaaja.

Mari Salonen kommentoi siirtoaan seuraavasti:
”Olen viime kaudet asunut Jyväskylässä ja pelannut Helsingissä eikä tämä järjestely luonnollisestikaan tarjonnut parhaita mahdollisia lähtökohtia keskittymiseen. Pääkaupunkiseudulle paluuni myötä olen pystynyt itse panostamaan enemmän lajiin ja toivon siihen parhaita mahdollisia puitteita myös joukkueen puolelta. Olen kuullut paljon hyvää Demonsien joukkueen yhteisöllisyydestä, joukkuehengestä sekä organisaatiosta, joten seuranvaihto tuntui luontevalta ja järkevältä ratkaisulta. Uskon, että Demonsien organiaatio ja valmennus tarjoaa paremmat mahdollisuudet minulle kehittyä pelaajana ja osana joukkuetta. Uskon, että uudessa seurassa olen valmiimpi ja vahvempi tulevaan kauteen.”

GS Demons valmistautuu tulevaan kauteen ennätyssuurella pelaajamäärällä. Joukkueessa on noin 40 pelaajaa. Harjoituksissa laitettiin tammikuusta varusteet päälle ja nyt totuttaudutaan jälleen iskuihin sekä opetellaan pelikirjan kuvioita. Rosteri tullaan julkaisemaan tammikuun aikana, muista seurata Demons-uutisia!