May Madness26.5.2007admin

Munkkiniemen yhteiskoulussa kisattiin tänään b-tason kilpailuissa. GS:stä kisaan osallistuivat kaikki c-tason juniori- ja seniorijoukkueet eli junioreiden aloittelija-sarjaan Sprites ja Tinkerbells sekä aikuisten aloittelija-sarjaan Pegasi ja Sparks. Lisäksi Genies osallistui avoimeen cheer-sarjaan ja Whitelighters esitti muunnelman tulevasta em-ohjelmastaan.

Junioreiden cheer-sarjassa kilpaili ennätykselliset 21 joukkuetta. GS:n joukkueista Tinkerbells suoritti ohjelmansa puhtaasti, iloisesti ja hyvällä tsempillä ja sijoittui tiukassa kisassa hienosti hopealle. Spritesien ohjelma ei onnistunut aivan niin hyvin ja sijoitus oli 16.

Avoimessa cheer-sarjassa Geniesin ohjelma oli varma ja siisti sekä onnistui loistavasti. Joukkue saikin sarjassaan ansaitusti kultaa, tosin koko sarjan ainoina osallistujina 🙂

Aikuisten cheer-sarjassa oli 9 osallistujaa. Molempien GS:n joukkueiden ohjelmat olivat todella siistit ja onnistuivat täysin nappiin. Joukkueet palkittiin aivan loistavilla sijoituksilla: Sparksille hopeaa ja Pegasille pronssia!

Whitelightersin esityksessä oli mukana koko joukkue eli matolla oli yhtäaikaa n. 30 cheerleaderia. Esitys oli huikea ja villitsi koko yleisön. Loistavaa työtä tytöt ja paljon tsemppiä vielä viimeisten viikkojen treeneihin!

Paljon onnea kaikille kisanneille ja kiitos valmentajille kovasta työstä ja hyvin sujuneista kisoista. Tästä on hyvä jatkaa uudella innolla uusiin haasteisiin 🙂

Viralliset tulokset