Näin tuet GS:ää koronan keskellä: #suomenmaajoukkue19.2.2021Jonna, Phoenix & Enkelit

Suomalainen urheilu ja urheiluseurat ovat joutuneet kovempaan mittelöön kuin koskaan aiemmin. Kamppailussa ei ole kyse pokaaleista vaan selviämisestä – poikkeustila on ajanut monet seurat taloudelliseen ahdinkoon.

Urheiluseurat tarvitsevat nyt kaiken liikenevän avun yli lajirajojen. Nelonen Media on käynnistänyt urheiluseurojen tukikampanjan, jossa myös Suomen Cheerleadingliitto jäsenseuroineen on mukana. Kampanja kannustaa kaikkia urheilun ystäviä, faneja ja harrastajia tukemaan urheiluseuroja ryhtymällä kannatusjäseneksi, ostamalla pääsylippuja tuleviin peleihin ja tapahtumiin tai esimerkiksi hankkimalla fanituotteita. Kaikki seuroja tukeneet saavat jäsenyyden Suomen maajoukkueessa ja merkiksi maajoukkuepaikasta oman pelaajakorttinsa.

Miten voin tukea Golden Spiritiä?

1. Osta kannatusjäsenyys täältä.
2. Osta seuran fanituotteita, kuten heijastimia, kahvimukeja, vaatteita ja asusteita täältä.
3. Osta liput tuleviin tapahtumiin, etänä tai livenä – tulevista näytöksistä ja tapahtumista tiedotamme nettisivuillamme, somessa ja MyClubissa!
4. Lahjoita seuralle, ole yhteydessä toimisto@goldenspirit.fi ja jutellaan lisää!
5. Ryhdy yrityksenne kanssa seuramme sponsoriksi, lisätietoja erilaisista sponsorimuodoista täällä ja olemalla yhteydessä toimisto@goldenspirit.fi.

Lue lisää, auta urheiluseuroja ja lunasta paikkasi maajoukkueessa: www.suomenmaajoukkue.fi
Lue uutinen aiheesta SCL:n sivuilta.