Northern Lights – Lady Demons 0-73 (0-35)26.7.2007admin

Demonittarien kuluvan kauden ensimmäinen ja ainoa matkaottelu olikin sitten pisin mahdollinen eli joukkue matkasi Ouluun Northern Lightsin vieraaksi. Edellisestä kohtaamisesta oli jo neljä vuotta, joten monelle pelaajalle pitkä pelimatka oli ensimmäinen.  
Jälleen kerran oli nähtävissä, miten lyhyet yöunet ja bussissa istuminen vaikuttaa suorituksiin: lämmittelyssä ja alkupelistä suoritukset eivät olleet totutun teräviä ja ajatuskin osalla harhaili, josta seurasi virheitä kokoonpanoissa. Onneksi joukkue pysyi rauhallisena eikä turhautunut, ja ensimmäinen puolustusvuoro päättyi kolmen oululaisyrityksen jälkeen lentopotkuun. Hyökkäyksessä väsymys ei näkynyt ja joukkue sai salama-alun, kun Tiia-Mari Teikari juoksi ensimmäisen yrityksen kiertopelillä maaliin. Potku kuitenkin meni ohi maalin.  
Tällä konseptilla jatkettiin käytännössä läpi pelin. Oulu sai muutamat uudet yritykset ja Demonittarien hyökkäysvuorot päättyivät lähes aina maaliin. Lisäpisteitä potkittiin ja pelattiin, neljästi onnistuen. Oulun puolustuksen frontti oli hieman totutusta poikkeava ja aiheutti sillä osan aikaa Demoni-hyökkäykselle päänvaivaa. Myöskään kaikki pelikutsut eivät vastassa ollutta puolustusta vastaan olleet aivan kohdillaan. Demonien hyökkäystä helpotti erinomaiset kenttäasemat, lähes joka kerta päästiin aloittamaan vastustajan kenttäpuoliskolta. Puntinpalautuksista tuli myös kaksi hienoa maalia Ulla Repon tehtailemina. 
Kaiken kaikkiaan ottelu oli erittäin hyvä suoritus Demonittarilta. Tasaisen hyvä suorittaminen jatkui läpi ottelun, ei tullut perinteistä toisen puoliajan lamaakaan, jonka voi jo lopputuloksestakin huomata. Muutamia mentaalivirheitä sattui ja pari tiputettua palloa, mutta selvästi oltiin taas menty eteenpäin edellisestä pelistä, joka luonnollisesti mielyttää valmennuskaksikkoa. Runkosarjan viimeinen ottelu on vajaan viikon päässä ja samalla ratkaistaan runkosarjan ykkösen titteli. Demonittaret joutuvat paikallisvastus Roostersin kanssa varmasti tiukille, sillä numeroiden valossa edellisen kauden mestari Roosters on hienoinen ennakkosuosikki ottelussa.  
Pisteidentekijät:
Tiia-Mari Teikari 1 maali = 6p.
Ulla Repo 4 maalia + XP = 26p.
Paula Lehtinen 2 maalia + XP-potku = 13p.
Taina Törmänen 1 maali = 6p.
Jenni Wahlberg 3 maalia = 18p.
Tiia Meskanen 2 XP = 4 p.