Oulu takana, Joensuu edessä1.6.2011admin

Demonittaret hakivat kauden toisen voiton Oulusta lukemin 18-64 (18-32). Ottelu alkoi oululaisilta vahvasti. Kiertopeli tehosi Demoni-puolustukseen maalin arvoisesti heti toisella yrityksellä. Demonit vastasivat kuitenkin omalla hyökkäysvuorolla ottamalla jaardeja tasaisesti juoksupelien turvin. Ensimmäinen maali syntyi heittopelistä, kun pelinrakentaja Wahlberg löysi läpi ottelun hienoja koppeja ottaneen Kemppisen. Ripsivärit olivat kohdillaan, koska ensimmäiset kolme touchdownia merkattiin Kemppiselle. Demoni-hyökkäys eteni läpi ottelun vahvojen juoksujen ja varmojen heittopelien ansiosta päätyen maaliin jokaisella drivella. Vaikka coach Kuusistolla oli silloin tällöin huomautettavaa blokeista, onnistuivat pallonkantajat Seppälä, Wahlberg ja ”sukua julkkikselle” Hakkarainen löytämään vapaat aukot uusille yrityksille. Ensimmäisellä puoliajalla puolustukselta ”lipsahti” muutama kiertopeli päätyen maaliin saakka, mutta muuten puolustus toteutti professori Karppisen suunnittelmaa vähintäänkin kohtuullisesti. Tässä yhteydessä mainittakoon myös Hiski Kuuselan rakkaudella kouluttama linja, joka sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä mahdollisti onnistuneet pelit vaikkei kypärät aina tarpeeksi alhaalla pysynytkään.

Joukkue on pystynyt pitämään pelin kasassa myös toisella puoliajalla ja jopa kiristämään ruuvia, vaikka useat pelaajat taistelevat kahteen suuntaan rosterin kaventumisen vuoksi. Hyvä fiilis demoni-laumassa välittyy ottelun jälkeen mm. facebookissa. (Check: GS DEMONS) Taukoviikon jälkeen on vuorossa jälleen pitkän matkan ottelu, ja Joensuussa joukkueelta odotetaan oman tason säilyttämistä, kovaa pelaamista ja seuraavaa askelta kohden tavoitetta.