Perinteinen GS kesäleiri 3.-5.6.2024 Kisakalliossa12.2.2024valmennuskoordinaattori

Kaipaatko kesälomalla cheer-treeniä parhaan GS-perheen sekä uusien kavereiden kanssa? Haluatko oppia uutta ja treenata hyvällä fiiliksellä kesäisissä tunnelmissa? GS kutsuu sinut kesälomalla leireilemään Kisakallioon yhdessä muiden GS-perheen jäsenten kanssa 3.-5.6.2024! Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta.

Kolmen päivän leirin hinta on 215€/hlö  ja se sisältää: bussikuljetuksen Kultahalli-Kisakallio-Kultahalli välillä, majoituksen, valmennuksen, leiriohjelman, ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen) sekä leiripaidan. Leirivalmentajina toimivat kokeneet GS-valmentajat, joilta löytyy taustaa cheerleadingista jo vuosien ajalta eri tasoilta niin urheilijoina kuin valmentajinakin. Huomioithan, että leiriläisellä tulee olla oma cheerleadingin kattava tapaturmavakuutus.

Leirille ovat tervetulleita osallistujat yli seurarajojen, eikä haittaa, mikäli et ole aktiiviurheilija missään joukkueessa tällä hetkellä. Leiriläisten ala-ikäraja on 7-vuotta täyttäneet. 

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Minimi-osallistuja määrä leirin toteutumiselle on 50hlö. Täytäthän lomakkeen huolellisesti ja huoltajasi kanssa, jotta saamme tarvittavat tiedot jokaisesta leiriläisestä. Varmistathan, että tietosi MyClubissa ovat ajantasalla, sillä kaikki erikoisruokavaliot ja allergiat kerätään Myclub tietojen perusteella. Leirilasku ja infokirje lähetetään MyClubissa ilmoitettuun 1. huoltajan sähköpostiosoitteeseen.

Peruttujen ilmoittautumisten osallistumismaksu (50%) palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Näissä tapauksissa olethan yhteydessä meihin sähköpostitse: toimisto@goldenspirit.fi.

Pidätämme oikeuden leirin perumiseen, mikäli ilmoittautumisia ei tule tarpeeksi. Ilmoittautuminen päättyy 29.5.2024 

Heräsikö kysyttävää? Ole yhteydessä toimisto@goldenspirit.fi tai valmennus@goldenspirit.fi