PERUTTU: Phoenix Camp järjestetään pääsiäisenä – ilmoittaudu nyt!10.3.2020Jonna, Phoenix & Enkelit

Phoenix Camp on peruttu. Olemme kaikkiin leirille ilmoittautuneisiin yhteydessä ja ilmoitamme leirin uudesta ajankohdasta tilanteen pandemiatilanteen rauhoituttua.

PHOENIX CAMP – EASTER EDITION TULEE!

Kaipaatko pääsiäisenä cheer-treeniä Suomen huippujen kanssa? Haluatko oppia uutta ja treenata tavoitteellisesti, mutta hyvällä fiiliksellä? Phoenix kutsuu sinut pääsiäisenä leireilemään Skillz Gymille yhdessä joukkueen urheilijoiden kanssa!

Pitkäperjantaina 10.4. kutsumme mini- ja junnuikäiset (v. 2006 syntyneet ja sitä nuoremmat) tulevaisuuden huiput oppimaan uutta. Perjantain leiripäivään ei ole alaikärajaa. Perjantaina harjoitellaan stuntteja ja akrobatiaa sopivissa tasoryhmissä (level 1-2, level 2-3, level 4+) sekä stunttaillaan yhdessä Phoenix-urheilijoiden kanssa.

Lauantaina 11.4. on puolestaan vanhempien junnujen ja aikuisten (v. 2005 ja vanhemmat) vuoro. Lauantain leiripäivään ei ole yläikärajaa. Lauantaina harjoitellaan stuntteja ja akrobatiaa tasoryhmissä (level 4, level 5 ja level 6 + klassikot), unohtamatta tietenkään mahdollisuutta kokeilla mm. paristuntteja Phoenix-urheilijoiden kanssa.

Yhden leiripäivän hinta on 59€/hlö ja se sisältää leiripäivän (kesto n. 6 h): valmennuksen, leiriohjelman, leiripaidan sekä välipalan päivän aikana. Leiripäivinä on mahdollisuus opetella myös korkeamman levelin taitoja tason sen salliessa. Leirivalmentajina toimivat Phoenix-joukkueen urheilijat, joilta löytyy taustaa cheerleadingista jo vuosien ajalta eri tasoilta niin urheilijoina kuin valmentajinakin. Huomioithan, että leiriläisellä tulee olla oma cheerleadingin kattava tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu myClubissa. Ilmoittauduthan nopeasti, sillä leirille on rajallinen määrä paikkoja! Huomioithan, että voit toivoa stunttiryhmää ilmoittautumisen yhteydessä ja pyrimme täyttämään toiveet mahdollisimman hyvin. Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti, olemme kaikkiin ilmoittautuneisiin yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä. Leirille ovat tervetulleita osallistujat yli seurarajojen, eikä haittaa, mikäli et ole aktiiviurheilija missään joukkueessa tällä hetkellä. Täyttämällä ilmoittautumislomakkeen sitoudut leirin maksuihin. Leirin voi perua sairastapauksessa, jolloin perimme 50% leirimaksun kulujen kattamiseksi.

Leirin tuotot käytetään Phoenix-joukkueen varainkeruuseen vuonna 2020.

Kun ilmoittaudut leirille mukaan, niin selite-kohtaan täytä seuraavat asiat:
– Toiveesi stunttiryhmästä sekä mikä on viimeisin joukkueesi
– Mikäli osallistuja EI saa näkyä leiriltä otetuissa kuvissa ja videoissa tai Phoenixin somessa.

Pidätämme oikeuden kurssin perumiseen, mikäli ilmoittautumisia ei tule tarpeeksi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 27.3., tämän jälkeen ilmoittautuneet eivät saa leirin hintaan kuuluvaa leiripaitaa tai välipalaa. Otamme ilmoittautumisia kuitenkin vastaan aina leirin alkuun saakka.

Heräsikö kysyttävää? Ole yhteydessä phoenix@goldenspirit.fi tai Instagram Directissä!

Ilmoittaudu mukaan nyt myClubissa!

Ilmoittautumislinkki v. 2006 syntyneille ja nuoremmille

Ilmoittautumislinkki v. 2005 syntyneille ja vanhemmille