Pihlajalinna Bonus -kampanja käynnistyy!7.11.2022Toiminnanjohtaja

Liity GS:n Pihlajalinna Bonus -perheeseen 13.11. mennessä ja voita omalle tai lähipiiriisi kuuluvan urheilijan joukkueelle 200 €!

Käynnistämme Pihlajalinna Bonus -kampanjan, jonka tarkoituksena on lisätä seuramme varainkeruuta hankkimalla Pihlajalinna Bonus -perheeseemme lisää jäseniä. Pihlajalinna Bonus -jäseneksi voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen henkilö, joka haluaa tukea seuramme toimintaa sekä nauttia Pihlajalinnan asiakaseduista. Alaikäiset henkilöt voidaan liittää mukaan ohjelmaan huollettavansa alle. Sanaa voi levittää siis Pihlajalinnan palveluja käyttäville sukulaisille ja ystäville!

Miten se tapahtuu?

1️⃣ Lataa Pihlajalinna-terveyssovellus maksutta App Storesta tai Google Playsta.

2️⃣ Tunnistaudu sovelluksen käyttäjäksi verkkopankkitunnuksillasi. Ensimmäisellä kerralla luot oman PIN-koodin, jolla kirjaudut palveluun jatkossa.

3️⃣ Etsi sovelluksen alareunan valikosta Bonus.

4️⃣ Etsi ja valitse haluamasi tukikohde valikosta (Golden Spirit ry). Samalla voit liittää alaikäiset lapsesi Pihlajalinna Bonukseen.

5️⃣ Ota kuvakaappaus tukikohteen valinnasta ja lähetä joukkueesi valmentajalle tai muulle valmennustiimin määrittämälle henkilölle.

Valmista tuli!✅ Keksitkö muita, jotka haluaisivat liittyä bonusperheeseen? Lähetäthän sanaa heillekin eteenpäin.

Lisätietoa bonusjärjestelmästä ja sen tuomista asiakaseduista saat täältä. Kampanjaan voivat osallistua kaikki GS-perheen joukkueet ja eniten bonusjäseniä mukaan saanut joukkue palkitaan 200 €:lla, jonka joukkue saa käyttää haluamaansa joukkueen yhteiseen kohteeseen. 

Pihlajalinna on seuramme virallinen sairaala, joka tarjoaa saman katon alla urheilijan koko hoitopolun.
Yhteistyökumppanimme tarjoaa sinulle urheiluvammoihin perehtyneet lääkärit ja fysioterapeutit sekä
uusimmat hoitomenetelmät varmistaakseen, että tulet kuntoon ja pääset takaisin lajisi pariin
mahdollisimman nopeasti. Tutustu yhteistyöhömme täältä ja lue lisää Pihlajalinnasta heidän omilta nettisivuiltaan