Pohjola Sairaalan ja GS-perheen yhteistyö jatkuu vuonna 202216.12.2021annilinneaseppanen

Golden Spiritin ja Pohjola Sairaalan yhteistyö jatkuu myös vuonna 2022!

Pohjola Sairaala on Golden Spiritin virallinen sairaala, joka tarjoaa saman katon alla urheilijan koko hoitopolun. Yhteistyökumppanimme tarjoaa sinulle urheiluvammoihin perehtyneet lääkärit ja fysioterapeutit sekä uusimmat hoitomenetelmät varmistaakseen, että tulet kuntoon ja pääset takaisin lajin pariin mahdollisimman nopeasti.

Pohjola-Sairaalan monipuolisuus on näkynyt yhteistyössämme selkeästi myös tänä vuonna. Syksyn 2021 aikana Pohjola Sairaalan fysioterapeutti Mikko Pekkola kävi pitämässä pop-up pistettä Kultahallilla, jossa urheilijat saivat käydä näyttämässä urheiluvammoja ja kysymässä neuvoja asiantuntijalta. Pop-Up piste oli menestys, olemme saaneet positiivista palautetta puolin ja toisin.

Pohjola Sairaalan hoitopolku seuran jäsenten turvana

Hoitopolku antaa turvaa ja helpottaa hoitoon hakeutumista. Hoitopolusta löydät toimintaohjeet haavereiden varalle, joten polku kannattaa tallentaa vaikkapa puhelimen kirjanmerkkeihin.

Kun sattuu, voit varata ajan osoitteesta pohjolasairaala.fi tai Pohjola Sairaala -sovelluksessa, jonka löydät sovelluskaupastasi. Tapaturmapäivystykseen voit tulla myös ilman ajanvarausta. Pohjola Sairaala Helsinki löytyy osoitteesta Puutarhurinkuja 2. Aukiolo arkisin klo 8–22 ja viikonloppuisin klo 11–20.

Pohjola Sporttiturva -vakuutuksen myötä asiointi on erityisen helppoa, sillä vakuutusasiakkaiden täytyy käyttää omaa rahaa vain omavastuuosuuden maksamiseen.

Tutustu hoitopolkuun täällä.

 

Terveysmestareiden terveysneuvonta auttaa GS-perheen jäseniä terveyshuolissa

Painavatko terveyshuolet mieltä? Mietityttääkö, pitäisikö lähteä lääkäriin? Terveysmestarit palvelevat Pohjola Sairaalan ja Pohjola Vakuutuksen asiakkaita puhelimitse ja sovelluksen kautta.

Terveysmestarit voivat auttaa mm. seuraavissa kysymyksissä:

  • Saat selkeät ohjeet ja arvion, kannattaako lähteä lääkäriin.
  • Jos lääkärikäynti on tarpeen, terveysmestari ohjaa sinut etälääkärille tai sopivan ammattilaisen vastaanotolle.
  • Terveysmestari tarkistaa maksullisten lääkäripalveluiden yhteydessä, mitä Pohjola Vakuutuksen vakuutusturvasi kattaa. Voit myös saada korvausratkaisun jo asioinnin aikana.
  • Näet sovelluksessa aiempien käyntiesi tiedot, tutkimustulokset, rokotukset, reseptit ja lähetteet. Voit myös varata ajan tai uusia reseptejä sovelluksessa.

Lataa siis Pohjola Sairaala -sovellus tai soita 0100 5225, kun tarvitset terveysmestarin apua. Puhelinpalvelu ja sovelluksen chat on avoinna viikon jokaisena päivänä klo 7-23.

 

Pohjola Sairaalan sovellus tukena arjessa ja tapaturman sattuessa

Paitsi, että saat terveysmestarin terveysneuvontaa sovelluksessa, löydät sieltä myös helposti terveystietosi kuten reseptit, rokotteet ja tutkimustulokset. Lisäksi Pohjola Vakuutuksen asiakkaana voit saada korvausratkaisun heti, kun aloitat hoitosi terveysmestarin kanssa. Terveyspalvelut tuottaa Pohjola Sairaala Oy ja vakuutuspalvelut tarjoaa Pohjola Vakuutus Oy.

Lataa siis sovellus puhelimeesi valmiiksi. Sovellus löytyy iOS- ja Android-laitteille sovelluskaupasta.

 

Odotamme innolla vuotta 2022 ja yhteistyötä yhdessä Pohjola Sairaalan kanssa!