Pohjola Sairaalan palvelut GS-perheen käytössä myös poikkeusaikana23.4.2021Jonna, Phoenix & Enkelit

Golden Spiritin ja Pohjola Sairaalan yhteistyö takaa jäsenistölle erinomaiset terveydenhoitopalvelut myös näinä poikkeuksellisina aikoina. Kokosimme tähän juttuun parhaat tavat hyötyä GS:n ja Pohjola Sairaalan yhteistyöstä.

Pohjola Sairaalan hoitopolku seuran jäsenten turvana

Hoitopolku antaa turvaa ja helpottaa hoitoon hakeutumista. Hoitopolusta löydät toimintaohjeet haavereiden varalle, joten polku kannattaa tallentaa vaikkapa puhelimen kirjanmerkkeihin.

Kun sattuu, voit varata ajan osoitteesta pohjolasairaala.fi tai Pohjola Sairaala -sovelluksessa, jonka löydät sovelluskaupastasi. Tapaturmapäivystykseen voit tulla myös ilman ajanvarausta. Pohjola Sairaala Helsinki löytyy osoitteesta Puutarhurinkuja 2. Aukiolo arkisin klo 8–22 ja viikonloppuisin klo 11–20.

Pohjola Sporttiturva -vakuutuksen myötä asiointi on erityisen helppoa, sillä vakuutusasiakkaiden täytyy käyttää omaa rahaa vain omavastuuosuuden maksamiseen.

Tutustu hoitopolkuun täällä.

Terveysmestareiden terveysneuvonta auttaa GS-perheen jäseniä terveyshuolissa

Painavatko terveyshuolet mieltä? Mietityttääkö, pitäisikö lähteä lääkäriin? Terveysmestarit palvelevat Pohjola Sairaalan ja Pohjola Vakuutuksen asiakkaita puhelimitse ja sovelluksen kautta.

Terveysmestarit voivat auttaa mm. seuraavissa kysymyksissä:

  • Saat selkeät ohjeet ja arvion, kannattaako lähteä lääkäriin.
  • Jos lääkärikäynti on tarpeen, terveysmestari ohjaa sinut etälääkärille tai sopivan ammattilaisen vastaanotolle.
  • Terveysmestari tarkistaa maksullisten lääkäripalveluiden yhteydessä, mitä Pohjola Vakuutuksen vakuutusturvasi kattaa. Voit myös saada korvausratkaisun jo asioinnin aikana.
  • Näet sovelluksessa aiempien käyntiesi tiedot, tutkimustulokset, rokotukset, reseptit ja lähetteet. Voit myös varata ajan tai uusia reseptejä sovelluksessa.

Lataa siis Pohjola Sairaala -sovellus tai soita 0100 5225, kun tarvitset terveysmestarin apua. Puhelinpalvelu ja sovelluksen chat on avoinna viikon jokaisena päivänä klo 7-23.

Pohjola Sairaalan sovellus tukena arjessa ja tapaturman sattuessa

Paitsi, että saat terveysmestarin terveysneuvontaa sovelluksessa, löydät sieltä myös helposti terveystietosi kuten reseptit, rokotteet ja tutkimustulokset. Lisäksi Pohjola Vakuutuksen asiakkaana voit saada korvausratkaisun heti, kun aloitat hoitosi terveysmestarin kanssa. Terveyspalvelut tuottaa Pohjola Sairaala Oy ja vakuutuspalvelut tarjoaa Pohjola Vakuutus Oy.

Lataa siis sovellus puhelimeesi valmiiksi. Sovellus löytyy iOS- ja Android-laitteille sovelluskaupasta.

Hyvä ennakointi ja nopea toiminta auttavat tapaturmasta paranemisessa

Tapaturman sattuessa on hyvä, että on jo valmiiksi kartalla siitä, mihin kannattaa olla yhteydessä ja miten toimia. Tämän tietää seuramme naisten edustusjoukkueen Angelsin urheilija Via, joka oli treenaamassa akrobatiaa vapaa-ajalla, kunnes tutussa taidossa sormet taittuivat ja kämmenselkä turposi.

”Päätin lähteä suoraan Pohjola Sairaalaan, koska olin joukkuekavereilta ja valmentajilta kuullut paljon hyvää heidän palveluista”, Via kertoo nyt, seitsemän kuukautta tapaturman jälkeen.

Pohjola Sairaalassa Via pääsi saman tien tapaamaan lääkäriä ja kuvauttamaan kätensä. Kaikki sujui nopeasti ja nopeasti, eikä odottelua ollut.

”Käsi kipsattiin ja puolentoista viikon päästä pääsin jo leikkaukseen, jossa korjattiin etu- ja keskisormen nivelsiteet ja luut paikoilleen. Kaksi kuukautta leikkauksen jälkeen kävin vielä fysioterapiassa.”

Via kertoo, että Pohjola Sairaalan henkilökunta oli ystävällistä ja hän sai heiltä koko ajan erinomaista palvelua. Kuntoutuminen on sujunut Vian mukaan hyvin.

”Olen treenannut normaalisti jo melkein neljä kuukautta. Paraneminen on sujunut nopeasti ja hyvin ja nyt kuntoutan kättä vielä omatoimisesti kotona”, iloitsee Via.