Preview 12.6.2004 GS Demons (1–0) – Rauma Sea City Storm (0-1)10.6.2004admin

Demonien kauden ensimmäinen kotipeli on Raumalaista nousijajoukkuetta Sea City Stormia vastaan.
Demonit ottivat avausottelussaan selkeän voiton kun taas Raumalaiset hävisivät suht selvin numeroin. Avausotteluista ei voida kuitenkaan vetää mitään suuria johtopäätöksiä, koska Demonit kohtasivat nuoren Flash ryhmän kun taas raumalaiset saivat vastaansa yhden ennakkosuosikeista eli Steelersin.

Ottelusta odotetaan mielekästä seurattavaa, koska molemmat joukkueet pelaavat monipuolista peliä. Etenkin Demons puolustus on odottanut kohtaamista, koska Rauma on yksi harvoista joukkueista 1. divisioonassa jotka pyrkivät myös heittämään eivätkä junnaa 98% maata pitkin.

Demons ei kärsinyt pahoista loukkaantumisista Imatralla. QB Carpelan on joutunut jalkavamman takia seuraamaan viikon harjoitukset siviilit päällä, mutta pitäisi olla pelikunnossa lauantaina. Lisäksi aloittavasta puolustuksesta on poissa FS Viljanen henk.koht. esteen takia. Viljasen lisäksi myös alottava WR Lari Eteläniemi on poissa, mutta muita poissaoloja ei viimeviikkoisesta pitäisi olla, oikeastaan rosterin pitäisi kasvaa muutamalla henkilöllä, joilta avaus jäi väliin.

Demons hyökkäys lähtee samoilla eväillä liikkeelle kun Imatraakin vastaan, puolustuksessa on muodostelmaa muutettu huomioiden Rauman monipuolisempi peli Imatraan verrattuna.

Ottelusta odotetaan hyvää tason mittausta Demonsseille, Rauma kuuluu divisioonan parempaan puoliskoon. Viime viikon veikkauksen ollessa vähän liian vaatimaton kokeillaan nyt samaa sprediä Raumaa vastaan eli + 17 Demonsseille.