Preview Demons (2-0) – Saints (0-2) 19.06.04 Hki17.6.2004admin

Ensi lauantaina Demonsien vieraiksi saapuu Saints Tampereelta.
Demons lähtee otteluun ennakkosuosikin viitta harteillaan. On ollut kuitenkin selviä viitteitä siitä, että Saintsin peli olisi pikkuhiljaa loksahtamassa paikoilleen ja he ovat toipuneet hyvin ensimmäisen kierroksen suurinumeroisesta tappiosta. Heidän toinen pelinsä oli sujunut jo suht mallikkaasti.

Tässä ottelussa Demons kokoonpanosta on poissa enemmän pelaajia kuin yleensä. Lähes kaikilla pelipaikoilla on pelaajia jotka kärsivät pienistä loukkaantumisista. Pahimmin on ehkä kärsinyt RB osasto josta on poissa HB Paarma Saastamoinen sekä edelleen FB Ilkka Artimo. Lisäksi HB Sami Repo ja FB/HB Murre Daifi kärsivät pikkuvammoista, mutta heidän oletetaan pelaavan. Avuksi RB-osastoon nostetaan alkukaudesta hyvin muilla paikolla pelannut ex-rb Harri ’Lässy’ Leskinen. Leskinen on jo kovasti hinkunut RB:n paikalle, joten asennetta hänellä tulee varmasti riittämään.
Ottelun lopputulosta on vaikea lähteä veikkaamaan, jos Demons ei kärsi liikaa poissaoloista niin voiton pitäisi irrota jopa selvästi, mutta jos otteluun lähdetään huonolla asenteella voi iltapäivästä tulla ikävä ja pitkä.
Kuitenkin tulee muistaa, että nyt kun kokemattomille pelaajille aukeaa hyvä tilaisuus pelata niin heidän asenteensa ja intonsa on varmaan kohdallaan joten, veikkaus +21 kotijoukkueelle.